A gdzie jakas puenta? Poza tym jak teraz widze inteligencje typowej laski 18 lat to nawet ten po lewo by poruchal, jakby odpowiednio sie zaprezentowal xD
Chyba wiem czemu chłopów 25-30 lat we wpisach ciągnie do lasek 18-22.
Bo to wiek gdzie jest jeden z najwiekszych wskaznikow atrakcyjnosci? Za kazdym razem bawi jak komus sie chce wymyslac teorie zamiast po prostu zaakceptowac fakt ze ludzie to zwierzeta i elo
@mirko_anonim jedyną sensowną rzeczą w tym wszystkim jest to, że dla przegrywa lat 25-26 co nigdy za rączkę nie trzymał to każdy związek z rówieśniczką będzie tylko rozczarowaniem. Ona już po pierwszej wizualnej mini ścianie i co "mądrzejsza" zacznie szukać jelenia do ustadkowania. Nie zaznasz z taką żadnych większych emocji, czy przygód poza sponsorowaniem jej wyjazdów do ciepłych krajów xd
@mirko_anonim: po prostu młodość jest atrakcyjna. Ja też wolę mojego rówieśnika (22l.) niż 30 letniego kolesia. Po za tym mam wrażanie, że masz pretensje, że twoje rówieśniczki przeżyły coś czego ty miałeś okazji. To nie ich wina, że tak wygląda twoje życie.
Tylko ten idiota Śpiewak potrafi przyrównać XTB do onlyfans XD chociaż w sumie na XTB też można nie raz oglądać jak jestem ruchany przez Grubego ( ͡°͜ʖ͡°)
Bo to wiek gdzie jest jeden z najwiekszych wskaznikow atrakcyjnosci?
Za kazdym razem bawi jak komus sie chce wymyslac teorie zamiast po prostu zaakceptowac fakt ze ludzie to zwierzeta i elo
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta