Aktywne Wpisy
szpaczuh +957
#rozdajo
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Fajlip1111 +4
Sluchając tego podcastu czułem zażenowanie jako facet. Zabolało mnie to co słyszałem poczułem nawet obrzydzenie. tyle litrów hipokryzji ktore się wylało z ust tych dziewczyn. Po co to zostało nagrane?
#hotelparadise
#hotelparadise
#feels #przegryw #chorobypsychiczne
Łącznie w domu było nas 8 osób - rodzice i 6 dzieci. Jeden brat tylko zdrowy jest to zajmuje się ojcem, domem i gospodarstwem. Każdy pomaga ile może ale czasami jak schizofrenik ma niby dobre chęci to tylko szkody robi. Kasy nie brakuje bo nie ma jakiś
Priorytety
@Blueweb: Ta piosenka dobrze to opisuje. Błogosławieństwo dla narodu, przekleństwo dla(wielu) jednostek
@Blueweb: Lepiej się nie rozmnażajcie.
Siostra się rozmnożyła i ma 2 uposi . To racja co piszesz. Ojciec był świadomy moim zdaniem tego, że i jego dzieci będę niepełnosprawne i machnął 6. My z dziewczyną 3 aborcję zrobiliśmy - wiadomo że z głupoty ale biorąc fakty nie mam wyrzutów sumienia
Też miałam ciężkie dzieciństwo ale staram żeby mnie nie definiowało, życie jest na moich warunkach.
Gdzie teraz jesteś, jak skończyłeś?
Siedzę w pokoju na wsi na rencie. Trochę motorkiem jeżdżę, trochę film, trochę w domu i koło domu porobie. Trochę pije a-----l. Jak 3 lata temu baba mnie zostawiła to spotykałem się z kobietami z internetu trochę. Czasami gdzieś wyjadę zanocować sobie. Generalnie wszystko spoko tylko jest to zmęczenie i problemy z myśleniem,
Bo jak wyszedł wykop 2.0 dało się zmienić ale już cofnąć się nie dało. Pisałem do moderacji żeby mi zmienili pasek. A co za różnica jaki pasek? To nie portal randkowy