Wpis z mikrobloga

Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt wszystkim bez wyjątku życzymy a co będzie póżniej to zobaczymy :D

Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt życzy paweł z rodziną.

Na Zdrowie Panie i Panowie!

@peter-kovac-948494:

Pozdrowienia dla Naszego banity od wykopowej elity !

#pijzwykopem #4konserwy #p--o #wielkanoc #peterkovacpoleca

Ps. Perła i Żywiec dla #rozowypasek ...reszta moja :) #tylewygrac #chwalesie
sportingkielce - Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt wszystkim bez wyjątku życzymy ...

źródło: comment_Ax31IdQf6CkxSgn5XfQC7JnEuRS3j3uQ.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cordant: Dokładnie poza tym harnasiem bo jego zawsze omijam z daleka. Z lidla to byla zawsze woda a w tej cenie wolę już tatre pils. Żubr też już nie ten co kiedyś a wojak może być. Piłem ostatnimi czasy piwa domowej roboty i muszę z przykrością stwierdzić że to jak palić e-papierosa zamiast tytoniu albo chodzić w gumowcach po plaży :) Ale to tak subiektywnie. Żona na przykład uwielbia żywca
  • Odpowiedz
@sportingkielce: Harnaś był tylko takim luźnym przykładem ekonomicznego, ogólnodostępnego piwa. Nie miałem okazji pić domowego piwa, czego żałuję szczerze, ale ze sklepowych miło wspominam Ciechana Lager, wszelkie Lwówki, Żywca Portera, Pszeniczne z browaru Okocima, samego Okocim O.K, Książęce/Klasyczne od Tyskiego. Nie zapomnę jak kupiłem Carlsberga po 2zl z Żabki, wypiłem dwa, dwa wylałem :) Liczyłem, że uzupełnię płyny ekonomicznie, a wyszło tak że musiałem dymać do sklepu po coś co
  • Odpowiedz
  • 1
@cordant: Dla mnie numer jeden z popularnych to żywiec...dlatego czasem pobieram żonie :) Mało się zmienił przez tyle lat i moim zdaniem trzyma poziom a inne raz lepsze, za chwile gorsze. Po tej przygodzie z harnasiem z lidla parę lat temu nie kupuje piwa w dyskontach. Szwagier pracuje w hurtowni alkoholi i często załatwia beer jak potrzebna większa ilość :) Fakt, na ostre picie regionalne to sredni pomysł ale jak
  • Odpowiedz