Wpis z mikrobloga

Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt wszystkim bez wyjątku życzymy a co będzie póżniej to zobaczymy :D

Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt życzy paweł z rodziną.

Na Zdrowie Panie i Panowie!

@peter-kovac-948494:

Pozdrowienia dla Naszego banity od wykopowej elity !

#pijzwykopem #4konserwy #p--o #wielkanoc #peterkovacpoleca

Ps. Perła i Żywiec dla #rozowypasek ...reszta moja :) #tylewygrac #chwalesie
sportingkielce - Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt wszystkim bez wyjątku życzymy ...

źródło: comment_Ax31IdQf6CkxSgn5XfQC7JnEuRS3j3uQ.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie pij tyle bo całą wypłatę przepijesz :D Masz same mocno walące piwa :D Ja jade na Broku i Tyskim Klasycznym :D Wesołych
  • Odpowiedz
  • 2
@cordant: Wszystkie dobre jak się pić chce. A tak na serio to gdy walniesz tyskacza a po tym toporka, ciechana czy mirka to naprawdę smakujesz różnice...Kiedyś (8-9 lat temu) zrobiłem żonie test z 9 popularnych browarów. 9 czystych szklanek, w każdej inne p--o i jak myslisz jakie wygrało? 1.żywiec & lech Dzisiaj to powiedzieli by że syf kila i mogiła. Wtedy nikt nie myślał o regionalnych i nie pieprzyl herezji
  • Odpowiedz
@sportingkielce: według mnie ten "bum" na regionalne piwa to jest takie mydlenie oczu. "O k---a, smak 8/10, zapach 7/10, aromaty takie i takie" - w rzeczywistości p--o nie różniące się nadzwyczaj od sprzedawanego w większości Polski Książęcego(uważam czerwone i pszeniczne za najlepsze p--o ever). Fakt faktem jest różnica miedzy Harnasiem a Ciechanem Grand Prix, ale w chwilach gdy liczy się ilość, ekonomia i dostępność co wybierzesz? No proste, że poczciwego
  • Odpowiedz