@sportingkielce: exporta Łomżynskiego piłem kiedyś, teraz wróciłem do Łomży Wyborowej bo moim skromnym zdaniem poprawili się znacznie. Polecam się zapoznać
@cordant: #bylo o tej minecie a piszą to zwykle ci co 10 lat temu chlali tyskie litrami a po drugie tyskacz to pojka do gorzaly, klasyczne mi nie podchodzi. Wesołych i mokrego jajka :)
@cordant: Wszystkie dobre jak się pić chce. A tak na serio to gdy walniesz tyskacza a po tym toporka, ciechana czy mirka to naprawdę smakujesz różnice...Kiedyś (8-9 lat temu) zrobiłem żonie test z 9 popularnych browarów. 9 czystych szklanek, w każdej inne p--o i jak myslisz jakie wygrało? 1.żywiec & lech Dzisiaj to powiedzieli by że syf kila i mogiła. Wtedy nikt nie myślał o regionalnych i nie pieprzyl herezji
@sportingkielce: według mnie ten "bum" na regionalne piwa to jest takie mydlenie oczu. "O k---a, smak 8/10, zapach 7/10, aromaty takie i takie" - w rzeczywistości p--o nie różniące się nadzwyczaj od sprzedawanego w większości Polski Książęcego(uważam czerwone i pszeniczne za najlepsze p--o ever). Fakt faktem jest różnica miedzy Harnasiem a Ciechanem Grand Prix, ale w chwilach gdy liczy się ilość, ekonomia i dostępność co wybierzesz? No proste, że poczciwego
Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt życzy paweł z rodziną.
Na Zdrowie Panie i Panowie!
@peter-kovac-948494:
Pozdrowienia dla Naszego banity od wykopowej elity !
#pijzwykopem #4konserwy #p--o #wielkanoc #peterkovacpoleca
Ps. Perła i Żywiec dla #rozowypasek ...reszta moja :) #tylewygrac #chwalesie
@jerzy110992: Bojan Toporek prawilne p--o.
a tak serio #tylkoklasyczne, wesolych :)