Dzisiaj bydle rogate. 3km BS + INT + 1km wyciszenia INT: Miało być 8x (1km po 3:40/km na przerwie 3' w truchcie) + 2x (200m po 40s na przerwie 2' w truchcie), jednak finalnie zamiast tego wyszło mi 9x (1km po ~3:30/km na przerwie 3' w truchcie) + 2x (200m po 35s na przerwie 2' w truchcie).
Tak żem czuł że trening dam radę zrobić, ale nie spodziewałem się że wejdzie tak mega łatwiutko. Na kilometrówkach tętno mi nawet nie wskoczyło do strefy maksymalnej. EZ
Donald dla pana dewelopera wszystko. Wrzutka w ustawie o usuwaniu skutków powiedzi zmniejszy liczbe miejsc a wiec zwiekszy przestrzeń pod zabudowe. W gratisie czestsze parkowanie na trawnikach, gestsza zabudowa i ciemniejsze mieszkania. Brawo!
Dzisiaj bydle rogate.
3km BS + INT + 1km wyciszenia
INT: Miało być 8x (1km po 3:40/km na przerwie 3' w truchcie) + 2x (200m po 40s na przerwie 2' w truchcie), jednak finalnie zamiast tego wyszło mi 9x (1km po ~3:30/km na przerwie 3' w truchcie) + 2x (200m po 35s na przerwie 2' w truchcie).
Tak żem czuł że trening dam radę zrobić, ale nie spodziewałem się że wejdzie tak mega łatwiutko. Na kilometrówkach tętno mi nawet nie wskoczyło do strefy maksymalnej. EZ
No i FAJNIE. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki