Szukam poręcznego i łatwego do umycia blendera ręcznego, ile warto wydać na to urządzenie? Bo sa takie za 30zł i za 200zł Głównie bym chciał do mieszania wody, mleka z białkiem i dodatkami, a może czasami jakis dodatek do owsianki, jogurtu
A może kupic takie wielofunkcyjne cholerstwo do wszystkiego w kuchni
A co myślicie o tych mikserach kubkowych, że odrazu miesza i sobie ten kubek/kielich bierzesz ze sobą
Macie jakis sprawdzony model? Jestem bez zmywarki więc będe to cholerstwo musial codziennie szorować
@grand_khavatari mam Russell Hobbs mix & go i jestem zadowolony, używam codziennie. Wrzucam co trzeba, zakręcam, mix, zmieniam zakrętkę i mam gotowe do wyjścia. Dwie butelki w zestawie, mega praktyczne.
@grand_khavatari: ja używam nutribullet ale to nie ręczny tylko taki wolnostojacy. Co do mycia większość pojemnikow ma wzmocnienia na ściankach i tam się bialko lubi przylepić. Ważne żeby nie dopuścić do zaschnięcia. A 90% mycia załatwi zalanie woda, dodanie kropli płynu, łyżeczki ryzu i włączenie na kilka s. Potem kilka ruchów szczoteczka do zębów i czysty.
Szukam poręcznego i łatwego do umycia blendera ręcznego, ile warto wydać na to urządzenie? Bo sa takie za 30zł i za 200zł
Głównie bym chciał do mieszania wody, mleka z białkiem i dodatkami, a może czasami jakis dodatek do owsianki, jogurtu
A może kupic takie wielofunkcyjne cholerstwo do wszystkiego w kuchni
A co myślicie o tych mikserach kubkowych, że odrazu miesza i sobie ten kubek/kielich bierzesz ze sobą
Macie jakis sprawdzony model? Jestem bez zmywarki więc będe to cholerstwo musial codziennie szorować
Co do mycia większość pojemnikow ma wzmocnienia na ściankach i tam się bialko lubi przylepić. Ważne żeby nie dopuścić do zaschnięcia. A 90% mycia załatwi zalanie woda, dodanie kropli płynu, łyżeczki ryzu i włączenie na kilka s. Potem kilka ruchów szczoteczka do zębów i czysty.