Wpis z mikrobloga

@shelkofy ja sie nie mieszam, mam nowe postanowienie zeby sie nie wyzywac. tobie zarzuca ze specjalnie wbiles na jego profil, a tutaj patrz co zrobil dwa dni temu hipokryta. nigdy taki czlowiek sie nie przyzna do czegokolwiek, lepiej olac i sie nie denerwowac, bo iq automatycznie spada po dyskusji. albo jestes tacy jak oni albo jestes bananem, narcyzem i mozna jeszcze dlugo wymieniac
yee__ - @shelkofy ja sie nie mieszam, mam nowe postanowienie zeby sie nie wyzywac. to...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cztero0404 ostatni raz ci odpowiadam, jesteś małym zakompleksionym hipokrytą który sam wszędzie ludzi strofuje i diagnozuje, tu mnie uznajesz a dziecko bo cię obrażam, wejdziesz na tag streetwear to każdego z innym zdaniem będziesz nazywał dzieckiem co kradnie starym kasę na ciuchy, nawet nie zakładasz że ktoś też może zarabiać kasę xD od każdego czujesz się z góry lepszy i starszy, zachowujesz się jakbyś pozjadał wszelkie rozumy, jesteś chodzącym #!$%@? wykopkiem.
  • Odpowiedz
wskazałam pecie wyżej na screenie

@shelkofy: I znowu pecie, naprawdę znasz 3 słowa na krzyż? I, że hipokrytą niby jestem bo napisałem żartobliwie o walkach na fame i śmiałem obejrzeć jakiś odcinek kogoś od Friza no straszne rzeczy. Jak już wcześniej napisałem, nie używaj słów których nie rozumiesz będzie z korzyścią dla ciebie.
  • Odpowiedz
ostatni raz ci odpowiadam, jesteś małym zakompleksionym hipokrytą który sam wszędzie ludzi strofuje i diagnozuje, tu mnie uznajesz a dziecko bo cię obrażam, wejdziesz na tag streetwear to każdego z innym zdaniem będziesz nazywał dzieckiem co kradnie starym kasę na ciuchy, nawet nie zakładasz że ktoś też może zarabiać kasę xD

@shelkofy: Bredzisz. Tabletki tu nie pomogą
  • Odpowiedz
@yee__ o, cześć stary. Dzięki za kom ale sam wiesz, że mi tym szkodzisz. On zaraz to obróci w to,że nie radzę sobie sam,że piszemy na pv, że liżemy se pałki itd Mimo to fajnie Cię widzieć bo głównie w innych tematach się przecinamy. Ostatnio miałem do Ciebie pisać jak widziałem ten thread o foamach gdzie było ponad 100 odp przez tego właśnie jegomościa. Ale dal sobie spokój bo sam wiesz
  • Odpowiedz
@Cztero0404 znowu kłamiesz. Po pierwsze to nie zasób słów a po prostu pogarda do ciebie. Po drugie, zaraz mogę wziąć screen z tematu o foamach gdzie jest twój kom gdzie na odpowiedź Dawida hopka napisałeś coś w stylu: ooo coś nie idzie to napiszesz że to takie żartobliwe wszystko dla zartu. Napisałeś dokładnie tak samo tutaj żeby się wybronić. Po trzecie, nie nie śmiałeś obejrzeć. Wszedłeś na forum i byłeś tak
  • Odpowiedz
@shelkofy: Śmieszne bardzo. Jak to jest, że nazywasz mnie hipokrytą a sam robisz coś o co nie dalej jak wczoraj twój klakier miał pretensje robiąc to samo jednocześnie wcześniej wobec mnie z innymi. Różnica jest taka, że ja w takiej sytuacji nie nazywałem nikogo lizodupami lub hipokrytami ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: wybacz ale nie wiem nawet co ty wgl napisales w tym momencie tak zakręciles, btw to nie jest żaden klakier to nawet nie jest kolega, nie mamy żadnego kontaktu nawet na pv nigdy słowa nie zamieniliśmy, po prostu chłop tez zauważył, że coś jest z toba nie tak. Jeżeli to jest Twoja obrona to marna. Liczyłem na coś więcej. Ja CI dałem jasne argumenty i screeny a Ty coś
  • Odpowiedz
  • 0
znowu kłamiesz. Po pierwsze to nie zasób słów a po prostu pogarda do ciebie. Po drugie, zaraz mogę wziąć screen z tematu o foamach gdzie jest twój kom gdzie na odpowiedź Dawida hopka napisałeś coś w stylu: ooo coś nie idzie to napiszesz że to takie żartobliwe wszystko dla zartu. Napisałeś dokładnie tak samo tutaj żeby się wybronić. Po trzecie, nie nie śmiałeś obejrzeć. Wszedłeś na forum i byłeś tak wczuty ze
  • Odpowiedz
  • 0
Rozumiesz że z tobą nie da się normalnie gadać? Niech ludzie sami sobie ocenią kto tu miał rację :)

@shelkofy: To, że 2-3 osoby nie mogą ze mną normalnie rozmawiać w waszej postaci to nie znaczy, że wszyscy na wykopie zrozum to.
  • Odpowiedz
  • 0
Jeżeli to jest Twoja obrona

@shelkofy: To nie jest moja obrona, nie zrobiłem totalnie niczego po czym musiałbym się bronić w jakiś sposób nawet pomimo tego, że we mnie strzelasz bo to są ślepaki. Tutaj mi próbujesz jakiś screen wrzucać, tutaj mnie wyzywasz, tutaj sobie wołasz wsparcie zastanów się co ty robisz w ogóle. Nie zamierzam ci więcej odpowiadać ponieważ to nie ma absolutnie żadnego sensu tracisz tylko swój i
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: stary, nic nie wyciągam, wskazałem tylko z głowy, że bardzo dobrze pamiętam post gdzie pisaleś coś w stylu, że właśnie ktoś obraca coś w żart jak sobie nie radzi a sam dokładnie to teraz zrobiłeś, ja mówie o tym sc z frizem, nie dało sie lepiej wskazać jakie ty masz podwójne standardy, ja naprawdę nie muszę cie zgłaszać czy obrażać, wystarczy mi to co tu pokazałem tym screenem i
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: btw on miał racje z tym że to wykop i nie mozna tu brac nic na powaznie wiec to słaby argument. Tylko on użył tego poprawnie i nic tam w żart nie obracał. Wskazał CI tylko kościół gdzie szukać. Zebys sie nie wczuwal jak w te lajki pod komami. Ty tu zostałeś wziety z zaskoczenia screenem wiec wybrales najlatwiejsza karte pulapke ze to zarcik hehe, wiem ze nie widzisz
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404 XDDDDDD ostatni kom mocny, dalej nie kumasz ze się broniłeś i jeszcze wypierał ze to robiłeś mimo wysrania tylu komów, jesteś człowieku chory i dzięki że wreszcie skończysz odpowiadać bo słabo cię ciągle wyjaśniać. I napisałem wyżej że nie szukam pomocy tylko zaprosiłem gościa żeby zobaczył że postępujesz dokładnie tak samo nieważne o czym toczy się dyskusja. A ty tu wyszukałeś szukanie pomocy u kogoś. Jesteś człowieku niemożliwy xD w
  • Odpowiedz