Nie ale z tego co widzę to mają lepiej Xd może to efekt propagandy Ukraińskiej ale z tego co wiem to sami obywatele tych miejsc mówili że Ukraińcy traktują ich Dobrze
Nadał sobie nick "Grooveer" goowner jest za to obraźliwym określeniem na niego chyba z powodu tego że czasami wydaje się że jest potajemnie za Rosją ale nawet jeśli tak to i tak według mnie nie powinien być tak nazywany choć takim zachowaniem jeśli jest prawdziwe to robi źle według mnie
(Pewnie) Gdzieś teraz w tym momencie w jednym z zajętych przez Ukraińców terenów w Rosji
Wstawaj, ljaguszka ogromnaja...
Mają lepiej czy mają gorzej ??
Na pewno lepiej niż Ukraińcy po rosyjską okupacją. Jedzenie dostaną, nikt do nich nie będzie strzelał czy gwałcić.
@GeraltRedhammer: No ja bym nie był taki pewny, a co jak kacapy odbiją utracone terytorium?
Nie ale z tego co widzę to mają lepiej Xd może to efekt propagandy Ukraińskiej ale z tego co wiem to sami obywatele tych miejsc mówili że Ukraińcy traktują ich Dobrze
Jej ta Okupacja to pewne bardziej przypomina jakieś wyzwolenie od tamtego momentu xd
Co masz na myśli jeśli mogę spytać bo trochę nie rozumiem xd
Polecam nie używać Takich słów jak "goowner" do niego bo może to być potencjalnie obraźliwe dla Groveera
Popiera bo większość z nich ma wypranie mózgi propagandą to nie ich wina poza tym to też ludzie którzy powinni być traktowani z godnością według mnie
Nadał sobie nick "Grooveer" goowner jest za to obraźliwym określeniem na niego chyba z powodu tego że czasami wydaje się że jest potajemnie za Rosją ale nawet jeśli tak to i tak według mnie nie powinien być tak nazywany choć takim zachowaniem jeśli jest prawdziwe to robi źle według mnie