Aktywne Wpisy
rolnik_wykopowy +116
MMMMMMMMMMM +97
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Kupiłem używkę na allegro kartę Sapphire Pulse Radeon RX 6600 8GB od sprzedawcy DSIT_Shop, którego poleca 99,8% kupujących, a w ostatnich 12 miesiącach miał 522 oceny pozytywne i jednego negatywa. Sprzedawca dał 6 miesięcy gwarancji rozruchowej na tę kartę. Niestety po zamontowaniu jej w komputerze ekran od czasu do czasu pomrugiwał, a dziś zauważyłem na tapecie pulpitu kwadratowe artefakciki. Jakieś sugestie? Wcześniej korzystałem z grafiki w procesorze, ale zachciało mi się czegoś lepszego (a jestem ograniczony wielkością płyty - Gigabyte Aorus B450 PRO WIFI, a płyta jest ograniczona wielkością obudowy).
I wreszcie pytanie - czy powinienem zwrócić tę kartę?
Poza śmieciami na ekranie i pomrugiwaniem niczego więcej nie doświadczyłem, co imo jest i tak za dużo. Może wcześniej zrobić jej jakieś testy, jeśli tak, to jakie - jestem bojówka Playstation i na komputerze grałem baaardzo dawno temu. Ostatnio jednak Sony coraz bardziej mnie irytuje i stąd taka decyzja.
Proszę głównie o poważne odpowiedzi, chociaż smieszkipozakontrolo też są mile widziane
Co tanie, to jednak drogie...
jak nie zawarł klauzuli o wyłączeniu rękojmi to możliwe, że dał wiećej niż by chciał ( ͡º ͜ʖ͡º)
chociaż jak ma działalność a Ty nie to i tak zdaje się nie muzę jej wyłączyć więc reklamujesz nie z tytułu gwarancji tylko rękojmi
@Grothar:
@pokipoki: EVGA Supernova 650W G1
@beer_man: Przy budżetowych kartach to jest 1/4, jak nie połowa ceny.