@crystalmethh: 95% tresci to reklamy 2% to wiadomości 2% to hity typu sanah a pozostały 1% to muzyka typu wind of change albo final countdown. Jeszcze dodam ze z 95% reklam 45% to reklamy masci na grzybice pochwy
@MokebeSenegal1488: przeciez na vox fm sa glownie klasyki 80sy i italo disco (przynajmniej byly jak czasem u babci sluchalem pare lat temu). Jak tacy madrzy to nk poda lepsza klasyczna stacje xD
@crystalmethh: : no nie wiem, w poprzedniej firmie byłem zmuszony słuchać tej stacji, to utwory tak dokładnie się powtarzały, że można było zegarek regulować... Długo po zmianie zakładu pracy, jak słyszałem Mleczko- Top Girls, to miałem flashbacki z przerw śniadaniowych, czułem zapach parzonej kawy rozpuszczalnej i odgrzewanych obiadów z mikrofali, która nie był myta chyba od 2000 roku. Nienawidzę
@SaintWykopek: przez cale studia dorabialem sobie w wakacje w wykonczeniowce i szef mial takiego malego boomboxa i z niego zawsze puszczal vox fm. Tylko wychodzil to wylaczalem te gowno bo czulem sie jak w jakims guantanamo sluchajac w kolko woks ef em!
@T0pi5: Minusy tutaj.
Jak tacy madrzy to nk poda lepsza klasyczna stacje xD
Komentarz usunięty przez autora