Wpis z mikrobloga

Baba ma od niedawna choupa i się cieszy

Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.

Yay baba!

#rozowepaski #niebieskiepaski #frenpill #pepe
Wrrronika - Baba ma od niedawna choupa i się cieszy

Fajny jest, taki miękki, ciepły ...

źródło: 1000032022

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wrrronika: Laska sobie jakiegoś spermiarza znalazła i się cieszy, do tego pewnie jakiegoś otyłego z tego co pisze. Tacy są najgorsi, jak ci klapki z oczu opadną to zobaczysz że tylko z początku jest kolorowo. Typowa p0lka, myśli że Pana Boga za nogi złapała.

ciepły i ma brodę

Typowa p0lka, najważniejszy wymóg ma brodę xD
  • Odpowiedz
@Wrrronika: gratulacje dla baby ❤️ życzę Wam duuuużo miłości!

sama niedawno znalazłam swojego misia i już nie mogę doczekać się wspólnych jesiennych wieczorów pod kocykiem ()
  • Odpowiedz
@Wrrronika

Przy obecnym stanie na rynku matrymonialnym znalezienie takiego faceta sprowadza się najczęściej do tego że delikatnie urealniasz swoje wymagania. Z resztą sama opisałaś tu doskonale bo jesteś załóżmy 5/10, podbijałaś do chłopaków z nie swojej ligi (miałaś tindera więc atakowałaś chłopów 7/10+) i Cię odrzucili co jest normalne ale w międzyczasie chłopaki z Twojej ligi albo nieco niżej podbijał do Ciebie i Ty ich odrzuciłaś ale pewnie trochę zeszłaś z
  • Odpowiedz
  • 0
@klosimierz: priorytetowym rozmówcą zostaje osoba z którą się najczęściej dobrze gada

To jak z dobrymi kumplami
Jak masz wybrać wieczór z jednym albo drugim, to wybierzesz tego którego bardziej lubisz cnie

Każdy ma dużo obowiązków na co dzień i w sumie zmęczenie psychiczne ludźmi w pracy, w otoczeniu, rodziną [czasem], przymusem poświęcania czasu swoim prawdziwym znajomym, przez co się te tinderowe randki faktycznie ciągną z dwóch
  • Odpowiedz
  • 0
@JonkeJ: to naprawdę bardzo smutne, że można być na co dzień tak sfrustrowanym swoim życiem, że jedynym widocznym rozwiązaniem jest zatruwanie tego życia innym.
Ogólnie w przypadku takich "szczęśliwych osób", jedynie Ty głownie na tym cierpisz, bo sam się napędzasz z tą nienawiścią, powodując myśli, że "świat [alternatywnie XYZ] jest taki zły, a ja muszę z tym żyć"

Ja jestem teraz szczęśliwa, poznałam kogoś naprawdę fajnego, dla którego serduszko mi
  • Odpowiedz
  • 1
@MadIen: to będzie najlepsze :"D
Nie ma nic lepszego niż móc się przytulić w zimny wieczór i po prostu cieszyć się spędzonym czasem >.<

Miłości Wam też życzę :3
  • Odpowiedz
  • 1
@Satan_Was_a_Babyboomer:
Tak podsumowując Twoje teorie:
Nie

Mam 24 lata więc jeszcze nie jestem przy tej słynnej ścianie i mogę sobie wybierać zgodnie z teoriami pigułek xD

Ale najważniejszym jest to byś żyl w zgodzie ze sobą, więc dalej podpasowuj sobie wymyślone rzeczy do narracji, a reszta ludzi będzie po prostu przeżywać swoje życie w taki sposób jaki chce :D
  • Odpowiedz
@Wrrronika

Mam 24 lata więc jeszcze nie jestem przy tej słynnej ścianie i mogę sobie wybierać zgodnie z teoriami pigułek xD

Nawet jakbyś miała 30 to będziesz w dobrej sytuacji ale nie wiem co to co napisałaś miało na celu tak szczerze mówiąc to plus dalsza część komentarza.
  • Odpowiedz