Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +775
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

goralcas +411
Wiecie czego mi brakuje we współczesnych smarfonach? Diody powiadomień, to było zajebiste!
#telefony
#telefony
źródło: temp_file1676983227403162842
Pobierz

Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
#rozowepaski #niebieskiepaski #frenpill #pepe
źródło: 1000032022
PobierzTypowa p0lka, najważniejszy wymóg ma brodę xD
PS. Szkoda chłopa, że na taką głupią babe trafił
sama niedawno znalazłam swojego misia i już nie mogę doczekać się wspólnych jesiennych wieczorów pod kocykiem (。◕‿‿◕。)
Przy obecnym stanie na rynku matrymonialnym znalezienie takiego faceta sprowadza się najczęściej do tego że delikatnie urealniasz swoje wymagania. Z resztą sama opisałaś tu doskonale bo jesteś załóżmy 5/10, podbijałaś do chłopaków z nie swojej ligi (miałaś tindera więc atakowałaś chłopów 7/10+) i Cię odrzucili co jest normalne ale w międzyczasie chłopaki z Twojej ligi albo nieco niżej podbijał do Ciebie i Ty ich odrzuciłaś ale pewnie trochę zeszłaś z
No i super. Swoją drogą, ładne imie Weronika ( ͡º ͜ʖ͡º) Wszystkiego Werki, które znam to mega spoko dziewczyny (。◕‿‿◕。)
To jak z dobrymi kumplami
Jak masz wybrać wieczór z jednym albo drugim, to wybierzesz tego którego bardziej lubisz cnie
Każdy ma dużo obowiązków na co dzień i w sumie zmęczenie psychiczne ludźmi w pracy, w otoczeniu, rodziną [czasem], przymusem poświęcania czasu swoim prawdziwym znajomym, przez co się te tinderowe randki faktycznie ciągną z dwóch
Ogólnie w przypadku takich "szczęśliwych osób", jedynie Ty głownie na tym cierpisz, bo sam się napędzasz z tą nienawiścią, powodując myśli, że "świat [alternatywnie XYZ] jest taki zły, a ja muszę z tym żyć"
Ja jestem teraz szczęśliwa, poznałam kogoś naprawdę fajnego, dla którego serduszko mi
Nie ma nic lepszego niż móc się przytulić w zimny wieczór i po prostu cieszyć się spędzonym czasem >.<
Miłości Wam też życzę :3
Tak podsumowując Twoje teorie:
Nie
Mam 24 lata więc jeszcze nie jestem przy tej słynnej ścianie i mogę sobie wybierać zgodnie z teoriami pigułek xD
Ale najważniejszym jest to byś żyl w zgodzie ze sobą, więc dalej podpasowuj sobie wymyślone rzeczy do narracji, a reszta ludzi będzie po prostu przeżywać swoje życie w taki sposób jaki chce :D
Nawet jakbyś miała 30 to będziesz w dobrej sytuacji ale nie wiem co to co napisałaś miało na celu tak szczerze mówiąc to plus dalsza część komentarza.