Aktywne Wpisy

Minieri +550
Jak w każdą niedzielę czy święto o tej porze, przed otwarciem Żabek, odwiedzają mnie głównie mnisi z zakonu Menelitów. Dwóch panów wzięło sobie po 4paku Żubra. Ich pragnienie poczułem gdy podeszli do kasy, otworzyli usta i zaczęli mówić. Nie oceniam, a jako że lubię sprawiać ludziom radość to powiedziałem im że jak wezmą na 1 paragonie zamiast płacić osobno to drugi 4pak będzie za pół ceny. Ich radość najlepszym rozpoczęciem mojego dnia.

Sonny86 +203

Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś kurtyzana musiała mieć alfonsa, który zgarniał większość hajsu, zarabiając bogactwo na ciele kobiety, jednocześnie dając jej ochłapy. No i taka kurtyzana by zarobić na siebie musiała obskakiwać wielu klientów by z tego wychodziły dobre pieniądze.
No i teraz wjechał żyd z pomysłem OnlyFans, stał się największym alfonsem na świecie zarabiając na prostytucji milionów kobiet, co spowodowało, że może żyć w bogactwie,
Komentarz usunięty przez moderatora
@tr488u3984fkmv: Tylko, że jest sutenerem. Jak udostępniasz na swojej stronie www z przepisami reklamę dla Winiar to nie jesteś sutenerem.
@HasbuIIa: Dosyć płonne są twoje nadzieje
Jak jesteś ulaną, nudną laską to niewiele zarobisz, a co najwyżej najesz się wstydu przed znajomymi i rodziną.
Z resztą, dobry przykład to ta ex Magicala, o której niedługo wszyscy zapomną, a dziewczyna zostanie bez szkoły i z łatką p------------a na całe życie.