@ChlopoRobotnik2137 to, że lasy są wycinane to normalna sprawa. Lasy Państwowe mają za zadanie produkować drewno dla kraju.
Las jest wycinany, kiedy osiągnie określony wiek. Także jak w okolicy masz pełno lasów, które były zasądzone w tym samym czasie, to wkrótce zostanie cały wycięty.
@ChlopoRobotnik2137 Komentarz na zaczepkę. Wręcz rozumiem. Ja mam dwa w jednym lesie nieopodal i dwa trochę dalej nad rzeką.
Tarp i Hamachi. W niedzielę z rana tak padało że myślałem że mi całe gniazdo r------e. Ale jak na amatora rozstawiłem dosyć solidnie. Nie dość że przetrwało, to nawet nie zmokłem.
@ChlopoRobotnik2137 A całkiem zabawna. Wyjechałem sobie w piątek do lasu po robocie, bo były prawdopodobnie ostatnie bardzo ciepłe dni w tym roku. Transport - elektryczna hulajka. W mandżur zapakowałem śpiworek, tarp, mini poduszkę, tasiemki alpinistyczne i karabinki. Jakoś to wszystko na szybko poskładałem (2h). I dało radę. W niedzielę rano szybki wypad 13 km po prowiant. W ostatniej 3/4 drogi ulewa jak sto s---------w. A potem tylko do majt i w
#spierdotrip
źródło: image_picker_44190837-5761-4DDB-AA4B-A24DA01202BC-78180-00000ABA6527E8A6
Pobierzźródło: image_picker_8DEC5209-63FE-4731-9B3A-E07EEAC88DA8-79161-00000AC01E3F22DA
PobierzChoć ciężko by było na takie wejść. Od zawsze lubiłem wdrapywac się na drzewa.
Las jest wycinany, kiedy osiągnie określony wiek.
Także jak w okolicy masz pełno lasów, które były zasądzone w tym samym czasie, to wkrótce zostanie cały wycięty.
Na jego miejsce będzie posadzony
Tarp i Hamachi. W niedzielę z rana tak padało że myślałem że mi całe gniazdo r------e. Ale jak na amatora rozstawiłem dosyć solidnie. Nie dość że przetrwało, to nawet nie zmokłem.
A co do drzewa - to zajebiste drzewo =]
źródło: temp_file3271083851105350216
Pobierz