Wpis z mikrobloga

@Piottix dobrze dobrze, trzeba golic frajerow, ja bym dal 30 k zeby bylo najdrozej w najwyzszym mieszkalnym budynku w Polsce, to brzmi dumnie
  • Odpowiedz
  • 20
@Sylar: ogłoszenia wiszą ponad 3 lata i cena ciągle rośnie, deweloper dla co najmniej kilku przebił już 2 mln w ofertach xDDD po co kupować mieszkanie w RZESZOWIE za 2 mln xDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Piottix dokladnie, to jest jakas bzdura ale spoko, niech podnosi, wg mnie powinien d---------c taka cene zeby pisali o tym na kazdym portalu
  • Odpowiedz
@Piottix: Jeszcze zobacz jak wyglądają rozkłady pomieszczeń, żeby dopełnić obraz absurdu. Za pół tej ceny nie widziałem tak nieustawnych, dziadowskich rozkładów jak tam.
  • Odpowiedz
  • 0
@galicjanin: @pamareum jakbym był urkaińcem i miał do wyboru mieszkanie za 22 miliony hrywień w normalnym mieście w dobrej lokalizacji a w rzeszowie to bym jednak wybrał coś innego xDD albo nawet kupno domu pod miastem
  • Odpowiedz
@Piottix: ale nie jesteś. zresztą ja też nie jestem, ale czy to ciężko zrozumieć, że są ludzie którzy chcą kupować mieszkania w takim wieżowcu?

• Odpowiedz
  • 0
ale czy to ciężko zrozumieć, że są ludzie którzy chcą kupować mieszkania w takim wieżowcu?

@pamareum: no właśnie chyba ich nie ma skoro ogłoszenia wiszą już 3 lata
  • Odpowiedz