Wpis z mikrobloga

@manny_lanny: Teraz wśród młodzieży moda na wydawanie kilka K zł na rzeczy które wyglądają jak z chińskiego bazaru lat 90 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Najbardziej bawi mnie jednak że teraz yeezy na które udzie wydawali 1.5-2k zł się przejadły i nagle adidas sprzedaje za 290 i się opłaca XD
  • Odpowiedz
fajnie ze design tych butów jest od 3 lat, bo ye je nakreślił. A adidas teraz sprzedaje nadmiar magazynowy bo wygasł kontakt z ye, ale co możesz o tym wiedzieć ( ͡º ͜ʖ͡º)

@dawid-hopek: Tak namiar magazynowy... to wcale nie jest tak, że od momentu kiedy wyszły pierwsze yeezy z adidasem czyli pewnie w 2015 roku każdy już nimi wymiotuje po prostu opadł hype to
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404 no właśnie nie do końca bo wszystkie yzy się wyprzedawaly parę lat temu jak był drop, a że ye nie współpracuje z adidasem to stock stoi w miejscu i adidas sam wypuszcza swoje kolorystyki 350v2, coś Jeszcze?
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast: @SorosSugarDaughter Mnie na przykład nie obchodzi kto w jakich butach chodzi bo mam ważniejsze i bardziej budujące rzeczy na głowie od przejmowania się obcymi osobami zwłaszcza z internetu, ale lubię wchodzić w takie dyskusję oraz obserwować takowe bo to zawsze jest tak samo śmieszne a ludzie w nich ośmieszają się myśląc, że to oni wygrali lub zgasili kogoś. Ten ból dupska rodem z mema o streetwearowcu który się
  • Odpowiedz
  • 0
@Lobotomy_Enthusiast @Cztero0404 bo biedakiem się rodzisz a nie stajesz. To są tylko buty , tylko a robicie tutaj jakiś elaborat jakby to była szczepionka na HIV. Wstawiłem zwykle zdjęcie swoich butów, prawie bez opisu, gdzie w tej społeczności chodzi oto że wstawiasz swoje zdjęcie butów i widzisz co kto ma, możesz się zapytać co to za model czy wygodne, gdzie kupił.
  • Odpowiedz