Wpis z mikrobloga

Długi weekend, wziąłem sobie środę i piątek wolne żeby się wyspać i odpocząć. Oczywiście spędzam to w domu bo gdzie indziej. Chciałoby się gdzieś pojechać gdzieś z jakimś różowym paskiem i spędzić trochę czasu ale nie dla #przegryw to.

#zalesie #samotnosc #tfnogf #depresja
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 3
@mati1990 przed, jeszcze parę lat

@Kakoq jeszcze podczas studiów wgl o tym nie myślałem dopiero po ukończeniu, gdy przyszła szara rzeczywistość doszło do mnie w jakiej beznadziejnej sytuacji jestem
  • Odpowiedz
@Szymif: czy własny różowy pasek to jedyna osoba z jaką można wychodzić? Jakiś zakaz innych znajomości jest? Kurcze a wszelkie inne opcje wydają się łatwiejsze do zorganizowania niż różowy pasek (ale wtedy już mniej można narzekać). Nie mam na, myśli żadnego wrzutu, ale każdy inny rodzaj znajomości będzie bardziej zależny od Ciebie niż związek, a znajomi też częściowo zapełniają pustkę i są potrzebni.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@elmomo niby nie ale wszyscy koledzy poszli w swoją stronę, głównie spędzają czas z dziewczynami/żonami i tak sobie myślę że też bym chciał
  • Odpowiedz
@Szymif: ponoc wielu facetów jest samotnych więc myślę że by docenili możliwość wyjścia z jakimś kumplem, 100% twoich dawnych znajomych nawet tych dalszych jest zajętych?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@elmomo jeśli chodzi o podstawówkę to tak, miałem doslowni 6 chłopaków w klasie

Szkoła średnia z kolei 30 chłopa ale ci z którymi się kolegowałem są zajęci
  • Odpowiedz