Aktywne Wpisy
damienbudzik +163
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +128
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
#grajzwykopem #mmorpg #mmo #gry #gryonline #pytanie
Topka:
WoW - jest mnóstwo wersji, można wybrać pod siebie.
Guild Wars 2
Elder Scrolls Online
Zdecydowanie nie może to być P2W, mogę zapłacić do 50 PLN. Chciałbym, żeby było jakieś polskie community.
WoW ma abonament 60zł, ale po miesiącu dwóch możesz wyfarmić gold w grze na abo (nie dotyczy wersji klasycznych Classic Era/SoD/Hardcore, tam niema tokenów).
Można grać na prywatnych serwerach, są darmowe, popularne i naprawdę dobrze oskryptowane.
Gra zarówno dla hardcorów jak i casuali.
Guild Wars 2 ma darmowego triala - możesz zrobić 2 postacie, wbić nimi max lvl i robić wszystko prócz contentu z najnowszego dodatku plus kilka innych ograniczeń np. nie możesz handlować z innymi graczami, ogólnie bardzo fajny ten trial. Warto wypróbować
Strona http://www.thangglobal.com/
Discord oficjalny