Aktywne Wpisy
Olsea +210
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +19
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

#grajzwykopem #mmorpg #mmo #gry #gryonline #pytanie
Topka:
WoW - jest mnóstwo wersji, można wybrać pod siebie.
Guild Wars 2
Elder Scrolls Online
Zdecydowanie nie może to być P2W, mogę zapłacić do 50 PLN. Chciałbym, żeby było jakieś polskie community.
WoW ma abonament 60zł, ale po miesiącu dwóch możesz wyfarmić gold w grze na abo (nie dotyczy wersji klasycznych Classic Era/SoD/Hardcore, tam niema tokenów).
Można grać na prywatnych serwerach, są darmowe, popularne i naprawdę dobrze oskryptowane.
Gra zarówno dla hardcorów jak i casuali.
Guild Wars 2 ma darmowego triala - możesz zrobić 2 postacie, wbić nimi max lvl i robić wszystko prócz contentu z najnowszego dodatku plus kilka innych ograniczeń np.
Strona http://www.thangglobal.com/
Discord oficjalny
źródło: image
Pobierz