Wpis z mikrobloga

@DzikWesolek: nie znam nikogo, kto zostałby ukarany. Ale możesz być pioerwszy.

Wypełniam przeróżne ich druki, pytają o różne głupoty, z założenia jest to objęte tajemnica. Zasadniczo nikt tego nie weryfikuje, więc jak już zdecydujesz się wypełniać, możesz trochę naginać prawdę, tak aby zaznaczenie jednego kwadracika nie generowało 2 kolejnych stron do wypełnienia.
  • Odpowiedz
@DzikWesolek: "objęte tajemnicą" tak jak dane z agencji antydopingowej? XD masz obowiązek i będą karać za nie złożenie lub złożenie z fałszywymi danymi (pytanie skąd będą wiedzieć że są fałszywe jak nie mają dostępu do dokumentów). Czym to przyszło, zwykłym listem czy polecony?
  • Odpowiedz
@DzikWesolek: takie rzeczy to się poleconym wysyła, zwykłe to poczta gubi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) jak się uprą to będą dzwonić lub na maila wysyłać. Raz im to wyślesz to potem ciągle będą Cię gnębić
  • Odpowiedz
@Traitor_11: też wysłałem z głupotami a na ich maila z przypomnieniem odpisałem zdziwieniem kim oni są i skąd mają tego maila (nie jest publiczny i podawany był tylko w epuapie i bankom) i żeby natychmiast go usunęli.

Najgorsze jest to że nachodzili mnie w domu jeszcze z takim ogólnym badaniem. No i żona otworzyła. Po badaniu ich przedstawiciel przyniósł jej prezent w postaci pościeli. Badanie polegało na zbieraniu paragonów z
  • Odpowiedz