Aktywne Wpisy

Teuvo +7
jest coraz gorzej z tym przeklętym kaszlem
wziąłbym jeszcze ten thiocodin ale jutro muszę prowadzić i jeśli coś by się stało to zrobią ze mnie ćpuna
wziąłbym jeszcze ten thiocodin ale jutro muszę prowadzić i jeśli coś by się stało to zrobią ze mnie ćpuna

Kalwi +16
Zawsze mnie zastanawia jakie procesy myślowe zaszły przy produkcji tego dzieła xD
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Tylko, że to jest tak, że to kobiety nie mogą ich opuszczać xD by nie przeszkadzać mężczyznom.
To tak jakby cieszyć się, że getto żydowskie premiuje strefy tylko dla żydów XD
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa
@vealen0: Alezy jak kto na to patrzy. Dla niej to strefy tylko dla kobiet. Normalnie feministki tam wygrały. To jest szach mat dla krajów zachodu, w których i nasze feministki powinny dążyć do takich wydzielonych stref.
@vealen0: nie wiem czy ten wpis to bait czy żart, ale przecież to nieprawda xD kobiety mogą wchodzić do "ogólnodostępnych" stref w aubosusach/metrze/tramwajach itd., to tylko mężczyźni nie mogą wchodzić do tych stref dla kobiet
Byłem w Emiratach jako turysta i np. w metrze jest tak ze są strefy "ogólne" i tylko dla kobiet.
W ogólnych mogą i są i kobiety i mężczyźni za to w strefie kobiecej są jedynie kobiety.. i obieram to jako ukłon w stronę kobiet.
Ale z drugiej strony Dubaj to jak na Kraj/Emirat Arabski jest bardzo liberalny w tych kwestiach, w innych juz moze być inaczej.