Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

@vealen0 I tak, i nie. W niektórych krajach muzułmańskich w knajpach czy na kąpieliskach są strefy rodzinne i męskie. W rodzinnych mogłem przebywać, bo byłem z żoną. Co więcej niekiedy przebywaliśmy w strefie męskiej, choć obsługa knajp proponowała nam rodzinną. I robili to raczej dla naszej wygody, a nie z tego powodu, że żona
@WielkiNos: co prawda ukamienowanie to szybki sposób na aborcję, ale idzie za tym wysokie ryzyko powikłań, np. rozłupana czaszka ciężarnej.
nie ukrywam, że cytowane zdanie pod publiczkę wjechał jako hiperbola, w końcu to wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak jak napisałeś, nawet w krajach muzułmańskich nic nie jest zerojedynkowe, dodatkowo zależy na jakiego strażnika się trafi itp. Jednak tak jak zauważyłeś kobiety jednak mają troszkę gorzej, szczególnie lokalsi.
Bardziej podkreślałem głupotę juleczek z twittera :D
@vealen0 Oczywiście. Nie wytrzymałyby 5 minut jako zwykłe muzułmanki w tamtejszej społeczności. Bo im się wydaje, że to jak są traktowane jako białe turystyki w Dubaju to standard.
@WielkiNos: bo tam jest nawet nie prawo, a obowiązek, jeśli tak będą kazali xD
@vealen0: dokładnie, szczególnie dla tych wszystkich prostytutek tam których praca jest rzekomo nielegalna xdxd
Kraje arabskie to XD dla integralności. Niesamowita kryminalność rodzin które są dorwane do koryta "królów", ukrywanie przestępców i dawanie im możliwości życia w luksusach itp
W sensie jak kobieta w kraju arabskim wejdzie sobie do strefy dla kobiet w autobusie czy na siłowni to ją tam zamykają i już nie może wyjść?
źródło: main-qimg-c2b7fd43430963cfee8a51555448d51d
Pobierz@WielkiNos: już to widzę jak baba abortuje pierworodnego jakiegoś szejka. Przecież jej głowa była by na pal nabita jak i jej rodziny. Tam kobieta jest mniej warta niż koza.
@vealen0: Nie zawsze stawia się przecinek przed "że".
Dziwi mnie to, że będąc takim miłym nie wypunktowałeś miliona innych błędów, które u mnie się pojawiły. Braku wielkich liter na początku zdania, stylistyki z podwórka, zdań wielokrotnie złożonych z pogubioną koniunkcją czy chociażby mieszanie kontekstu lub zgubienie polskich znaków.
no cóż, korektor też czlowiek, ale jednak skoro zwraca uwage, to liczylem na poprawna korekte. szkoda