✨️ Obserwuj #mirkoanonim Hej, sorry, że z anonimowych, ale nie mam tutaj konta. Chciałbym zapytać was, ile mniej więcej wytrzymuje wam bateria w #iphone13? Zauważyłem, że u mnie coś może być nie tak, bo mimo LTE i wyłączonego odświeżania aplikacji w tle muszę go ładować raz dziennie, bo bateria spada do 20%. Czasami nawet dwa razy dziennie się zdarza. To norma? Czy mam się zacząć martwić? Mam go niespełna tydzień. #apple #iphone #bateria #ladowanie
@mirko_anonim: w opcjach baterii chyba jest informacja jakie aplikacje jakie mają zużycia, no a u mnie kiedyś budowlaniec narzekał że przez słaby zasięg mu bateria mocno spada bo cały czas próbuje szukać sieci
@mirko_anonim: jesli uzywasz intensywnie to moze to byc to, ja srednio uzywam 2h dziennie i wytrzymuje bez problemu od rana do wieczora, moze obudowa z powerbankiem?
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
Hej, sorry, że z anonimowych, ale nie mam tutaj konta. Chciałbym zapytać was, ile mniej więcej wytrzymuje wam bateria w #iphone13? Zauważyłem, że u mnie coś może być nie tak, bo mimo LTE i wyłączonego odświeżania aplikacji w tle muszę go ładować raz dziennie, bo bateria spada do 20%. Czasami nawet dwa razy dziennie się zdarza. To norma? Czy mam się zacząć martwić? Mam go niespełna tydzień. #apple #iphone #bateria #ladowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91