Wpis z mikrobloga

Wasze wizje settingu nowego Wiedźmina? Mój typ to czasy młodości Vesemira. Ogólnie coś w stylu prequela wydarzeń z W1-3 tak że 150 lat do tyłu. Przecież to by tak siadło, mark my words ludziom by o------o 100x bardziej gdyby niedługo pojawił się teaser/ zwiastun nawet z małym glimpsem Vesemira w kwiecie swego wieku rozjeżdżającego Nekkery, niż Ciri jako główna postać.
#wiedzmin4 #wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred
lukas12x - Wasze wizje settingu nowego Wiedźmina? Mój typ to czasy młodości Vesemira....

źródło: IMG_6713

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukas12x: Lata młodości Vesemira dla fanów książek spoko, ale nie wiem czy to by się jakoś specjalnie dobrze sprzedało. Bardziej w obecne trendy wbiłaby się perspektywa tworzenia własnego wiedźmina i Geralt jako mentor.
  • Odpowiedz
@lukas12x plotka którą zacytowałeś nie przeczy czasem tym czasom?

No bo jak geralt gdy vesemir był młody? Nawet gdyby to był geralt dzieciak, to raczej nie dubbingował by go Doug.
  • Odpowiedz
@lukas12x: Ciri główną bohaterką lub tworzenie własnego wiedźmina i Geralt jako postać poboczna - to drugie by było zajebiste, wybierasz szkoły, rozwijasz go itp itd
  • Odpowiedz
@cat_in_hat: w cyberpunku im fajnie wyszło, myślę że i w wiedźminie by zadziałało. Ale z drugiej strony trochę wątpię bo chcą zrobić trylogię więc dziwnie by to wyglądało jakby w każdej częsci inna postać
  • Odpowiedz