Wpis z mikrobloga

@Brygadzistaziomek: co jak co - za skucie osoby poszkodowanej powinni odpowiedzieć dzbanuszki. Ktoś z tym spoofingiem na komendzie wykazał się skrajną niekompetencją. Szczególnie, że fala spoofingu i fałszywych alarmów przetacza się przez kraj od miesięcy. Organizatora akcji w---------ć na zbity ryj - maksymalnie na cieciówce na nocnej zmianie może robić.
  • Odpowiedz
@kamillus: przecież patocelebryci to tacy debile że wcale to nie musiał być jakiś spoofing tylko mogli się nacpać nachlać zrobić impreze i robić sobie głupie telefony, do poszkodowanego to mu daleko, już pomijając fakt że typ jest zamieszany w mase szfindli to prawidłowe podejście do takiego elementu, a psiarnia ma swoje procedury i nikogo nie będą wyrzucać
  • Odpowiedz
@GrubyPrezes: w dupie mam czy to celebryta czy zwydczajny obywatel. Jeżeli ktoś zgłasza na policję, że znowu mu robią spoofing (bo ktoś z numeru typa wydzawaniał w kilka miejsc), a przyjeżdża 6 samochodów żeby zawinąć poszkodowanego w kajdankach to jest coś bardzo nie halo.
Baxton jest śliski, za samo spamowanie upośledzonymi czarnymi "jaszczompami" na wykopie c--j mu na grób, ale nie powinno dopuszczać się do sytuacji, w której służby państwowe
  • Odpowiedz
@kamillus: fakt że polska policja to ułomki ale nie ma co na nich tak narzekać, zawsze mogła być taka policja jak w rosji co porazi cie prądem po jajach albo porzadnie przepałuje a tak nie jest źle, co jak co ale chociaż działają z prewencją, takie akcje typu b---a w samolocie to zakrawają o terroryzm więc nic dziwnego ze go ściągnęli za pysk, jak na moje w takich sprawach to
  • Odpowiedz
@GrubyPrezes: obejrzyj dzisiejszy odcinek Stanowskiego. Z jego numeru fałszywe alarmy wykonywano kilkukrotnie i nigdy go nie ściągnęli za to na dołek. Także tutaj mamy przypadek kompletnej niekompetencji jakiegoś asa z tej konkretnej komendy i za taki poziom amatorstwa powinien wylecieć. To jest w naszym - obywateli interesie. Idiota marnuje zasoby, czas i kompletnie nie ma kontaktu z rokiem 2024.
Ja tam wybieram kontakty z policją amerykańską, a nie ruską ;)
  • Odpowiedz
Ja tam wybieram kontakty z policją amerykańską, a nie ruską ;)

@kamillus: tamci ciebie zastrzelą jak chociaż się postawisz ile to niewinnych r-------i przez swoje urojenia, ruscy tylko pobiją i pomęczą
  • Odpowiedz
@eurphie: typie, ale policja to nie k---a dzieci z placu zabaw. Oni nie mają kojarzyć, oni mają BYĆ PEWNI że ta osoba jest tą osobą, a nie kimś podobnym.
  • Odpowiedz
ile to niewinnych r-------i przez swoje urojeni

@GrubyPrezes: a potem dostawali dożywocie za morderstwo. A w polsce jak pies zamorduje człowieka na komendzie to dostaje zawiasy po sprawie sądowej która się ciągnie 10 lat i przez te 10 lat dalej pracują w policji xD
  • Odpowiedz
@GrubyPrezes: super podejście, albo nic nie robią, albo łamią prawo xD może tak k---a niech robią, ale to co do nich należy i w graniach prawa którego mają bronić?
  • Odpowiedz