@bland_rhombus ale mi reklamę strzeliłeś. Łza w oku się kręci. Dziękuje z całego serducha i życzę wszystkiego najlepszego! I również będę miło wspominał współpracę. Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Proszę pozdrów wybrankę!
@murmandamus: Pierścionek. Sam myślałem byłej różowej kupować taki z niebieskim motywem bo raz że lubiła ten kolor a dwa że pasowało to do tego że lubiła Cyberpunka i moja wizja była właśnie taka by miała jakiś niebieski pierścionek z Tanzanitem albo Tanzanitem i Rubinem.
@rafal-heros ahhhh przykro :(( ja to zrobiłem w Pieve di Tremosine nad jeziorem Garda. Miejsce cudowne, o którym nie wie zbyt wiele osób dzięki czemu było mega klimatycznie (。◕‿‿◕。)
@bland_rhombus: tak właśnie znajomo okolica wyglądała i prosze, Garda! Właśnie wróciłem z wyjazdu tam, mega miejsce, gdybym wiedział że takie ładne to sam bym ogarnął pierścionek na ten wyjazd XD
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
no i elegancko i gratulacje!
Projekt też fajny.
Życie to nie film...
#logikarozowychpaskow
Powodzenia i cierpliwości życzę