Aktywne Wpisy
PiccoloColo +428
Baba zrobiła jagodzianki z kremową chmurką - wykopek chce ją ukamienować xD
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
KingaM +1
Jak reagujesz, gdy Twój partner wyrzuci coś Twojego bez pytania?
- Kończę taki związek, nie szanuje moich rzeczy,mnie 29.2% (275)
- Uzasadniona agresja 49.2% (463)
- Ignoruję to, bo to tylko rzecz. 7.2% (68)
- przykro, ale Ignoruję to, żeby nie prowokować kłót 6.5% (61)
- Odcinam się emocjonalnie, tracę nieodwra zaufanie. 8.0% (75)
Nie wspominając o tym, że bezi ją kładzie w ciągu kilku miesięcy.
1. My barierę niszczymy i to dość szybko po przybyciu.
2. Większość ludzi na magii się nie zna, to i faktycznie może wyglądać na coś nie do złamania, ale jednocześnie ciężko ocenić czy magowie tego nie są w stanie odkręcić, szczególnie że:
3. Magowie wody chcą barierę wysadzić. Czy to zadziała to nie wiadomo, jasne, ale oni już jakieś pojęcie na ten temat mają.
@vanbolko a
2. gdyby magowie potrafili to odkręcić to by nie siedzieli 10 lat z przestępcami w magicznej klatce.
3. magowie wody chcą wysadzić, ale to działanie na zasadzie wyważania drzwi i c--j wie czy to w ogóle możliwe, sami nie wiedzą. Zresztą Xardas sam mówi, że to się nie uda.
@Mixxer5: Co najmniej 20 lat, źródło: https://gothic.fandom.com/pl/wiki/Skaza%C5%84cy#cite_note-1
https://gothic.fandom.com/pl/wiki/Kalendarium_%C5%9Bwiata_Gothic
Jako źródło wiki podaje instrukcję do g3, więc bardziej aktualne i obiektywne źródło niż jakiś skazaniec... Ale może być i tak, że PB tego za bardzo nie pilnowało, cały gothicowy lore to bałagan jakich mało.
@Massiv
1. Ok, nie osobiście, ale to jest bezpośredni
@Mixxer5: Koncepcja faktycznie im się zmieniła co serię, ale prawdziwy Gothic kończy się na Nocy Kruka.