Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Coś w tym jest. Mam koleżanki bardzo młode, które wyglądają jak modelki, uchodzą za inteligentne, a faceci za nimi szaleją. Problem w tym, że one na wszystko narzekają, większość rzeczy jest na nie, bo coś tam, wiecznie kogoś obgadują. Trudno dogodzić takim osobom i dziwię się skąd taki brak życia w nich, pomimo młodego wieku. Ja tam lubię się bawić, pomimo że lata młodości mam za sobą i
  • Odpowiedz
@Dietetyq albo trzecia grupa, czuli to drugie plus są niewyjściowi z ryja i żadna nie była nigdy zainteresowana, przynajmniej podczas studiów, gdy jeszcze jechały na karuzeli. Im pozostają tuczniki, lub czekanie, aż dawne koleżanki zejdą z karuzeli i będą czekały na ustadkowanie -> i to wkurza tak samo mocno
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No i? Nikt nie mówi że nie możesz mieć życia towarzyskiego będąc brzydkim. Będziesz miał trudniej, ale nie jest to niemożliwe. A taki nijaki chad? Potem i tak sobie przygrucha laskę i ją zaliczy. A ten brzydki imprezowicz będzie sam zapijał smutki w gronie znajomych, do końca życia, gdzie jego znajomi najpewniej będą sami powoli się odcinać bo związki, rodzina. Pierniczenie człowieka który nie potrafi myśleć w większej perspektywie
  • Odpowiedz