Wpis z mikrobloga

@Wezzore-04: co jak co ale ten szczurek czy jak mu tam to powinni faktycznie sprawdzić skąd ma pieniążki na ujadanie. Nikt tego prawie nie ogląda a ma czas na robienie obrzydliwych happeningów
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna marzy mi się, mi wszystkie te koszty co pisowcy przeyebali na komisję smoleńską (która została rozwiązana zaraz po zmianie władzy czyli działała 13 lat i udowodniła tyle że to był wypadek xD) zostały przerzucone na Ciebie ()
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: I serio można łyknąć te pierdoły od PiSu, szczególnie jak masz poglądy konserwatywne i PiS na tym bazuje, że tak pięknie wszystko "otacza" dbałością o naród i jego suwerenność i dlatego jak masz mocno konserwatywne poglądy, to łykniesz to bez popitki, później ciężko ocknąć sie z tego letargu PiSu
( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@typowy_lobuz może i tak, ale czemu w tym kraju jest tabu na mówienie, że to centralnie głupota Lecha Kaczyńskiego zabiła tych ludzi?
Bo tak było. Gdyby nie to, że temu idiocie się #!$%@?ło, że rządzi pilotami, gdyby po Gruzji potrafił zamknąć mordę zamiast zamieniać życie pilotów w piekło - ci wszyscy ludzie by żyli. A partia jego braciszka sobie co miesiąc robi na tym legendę.
Ten wieniec nie jest nawet w
  • Odpowiedz
@Jergen Tak. Cały incydent gruziński to wystarczający dowód na to, że na pilotów były ogromne naciski. Pierwszy pilot ze Smoleńska był drugim pilotem z Gruzji. Pierwszemu pilotowi z Gruzji zrobiono z dupy jesień średniowiecza, nazywano tchórzem, obrażano w sejmie przez Kaczyńskiego, Gosiewskiego i bodajże Karskiego.
To zupełnie wystarczy. Te wystąpienia zabiły tych ludzi. Nad Smoleńskiego Lechu mógł się już nawet nie odzywać, ale szanse na to, że nie przekazywał nic poprzez
  • Odpowiedz
tym kraju jest tabu na mówienie, że to centralnie głupota Lecha Kaczyńskiego zabiła tych ludzi?

@neib1: nie ma zadnego tabu na mowienie bo wlasnie to powiedziales. On go po prostu prowokuje i trolluje zeby uzyskiwac takie wlasnie reakcje. Nie wiem do czego to porownac np. jakbys jechal ze swoim rodzicem i wydarzyl sie wypadek samochodowy i twoj rodzic zmarl. Nie dostosowales predkosci do warunkow na drodze. Co innego jakby ludzie
  • Odpowiedz
@typowy_lobuz do tego porównania byś musiał dać coś innego, żeby było podobne. Np. coś, że ja uznaję, że ten wypadek to spisek. Na tym układam kawał swojego życia, wyzywam ludzi od morderców itd., wydaje ciężko zarobione pieniądze innych ludzi na udowadnianie bzdur wyssanych z palca, że to inni są winni i piorę mózgi oszołomom, żeby byli za mną.
Spróbuj jeszcze z tymi elementami i mnie zawołaj jeszcze raz.
  • Odpowiedz
Wielka szkoda że dziadzio kaczyński nie udziela się na social mediach. Trump czy Elon przy nim to by byli racjonalni głosiciele prawdy
  • Odpowiedz