Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: w jaki niby sposób ja strzelam focha tudzież obrażam kogoś? spójżmy na historię naszej konwersacji:

09.08.2024, 07:25:46 zapytałeś o fajne funkcje sprzętów agd
Coś ciekawego i godnego uwagi jeśli chodzi o funkcje / dodatki lodówek i zmywarek dostępnych aktualnie na rynku?

przedwczoraj, 11:34:24 odpowiedziałem
@animuss 0
@ATAT-2: uważam że apki to spoko pomysł. W przypadku lodówki dostajesz różne statystyki oraz możesz ustawiać niektóre opcje. Dostaniesz też powiadomienia o otwartych drzwiach, niektóre mają też kamery i umieją rozpoznawać jedzenie jakie masz :> Dla mnie i tak najważniejsza jest kostkarka.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: typowa odpowiedź gdy ktoś nie ma argumentów: "znajdż se" , "przeczytaj wcześniej" itp.
konkrety: daj cytat albo link do moich wypowiedzi gdzie strzelam focha l ub obrażam. Konkrety!
  • Odpowiedz
@ATAT-2: ciekawostka dot. lodówek lg - piszczy tylko otwarta lodówka, otwarta zamrażarka już nie daje żadnych objawów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do głośności zmywarki, to byłem negatywnie zaskoczony głośnością polecanej zmywarki Electrolux do zabudowy, w porównaniu z tym co miałem w domu rodzinnym, tzn Boscha nie do zabudowy, moja jest bardzo głośna
  • Odpowiedz
@ATAT-2: a lodówki beko jakiś cykl noc dzień w dolnej półce, żeby dłużej trzymać warzywa. Słyszałem, sam nie używałem
  • Odpowiedz