Aktywne Wpisy
grexo +31
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
PanNieznanypl +681
Na spotkaniu gdzie występowały hr w #korpo powiedziałem, że "Karierę to robi Lewandowski a my jesteśmy zwykłymi szczurami w amerykańskiej firmie" wszyscy się na mnie obrazili, chyba czeka mnie rozmowa z HR xD
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
- 149 zawiadomień do prokuratury
- postawione zarzuty wobec 62 osób
- 0 skazanych i pociągniętych do odpowiedzialności
- paliwo po 5.19 zł już od 2085 roku
Koalicja PO+PiS trwa w najlepsze
Kurma kurmie łba nie urwie
#bekazlewactwa #konfederacja #polityka
po i pis ramię w ramię z deweloperami( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Update: ojoj, bana dostał xD
@ziuaxa: och nie jak oni mogą czekać z wyrokami aż meliniarz skończy kompromitować urząd prezydenta, cały konfedepis domaga się wyroków już teraz żeby duda mógł ułaskawić!
@ziuaxa: Wasik i Kaminski ile czekali na wyrok? 7 lat? Ty bys chcial jak na Bialorusi zeby na drugi dzien mieli wyroki?
Ps. Wiesz chociaż że pisowscy bandyci już trafili do więzienia ale ich partyjny kolega debil ich ułaskawił więc już przegrałeś ten zakład?
Co mówisz, jak to nikogo?
@ziuaxa: work in progress
* Z ministerstwa sprawiedliwości pisowskiego conajmniej trzy osoby siedzą w areszcie za fundusz sprawiedliwości, śledztwo trwa.
* Z RARSu w areszcie siedzi jedna osoba, dyrektorka biura zakupów (sprawa Red is Bad) -