Aktywne Wpisy
affairz +114
mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 za jedyne 8k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesięczny czynsz najmu 7 000 zł + opłaty administracyjne w wysokości 1000 zł + opłaty licznikowe wg zużycia
Kaucja: 14 000
Umowa: najem okazjonalny, minimum rok / Dostępność :
ElectroNICK +46
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
- karta przetargowa do negocjacji pokojowych co miały być na jesien/potencjalnej wygranej Trumpa
- opanowanie kurka z gazem/elektrowni atomowej
- odciągnięcie sił od frontu na Ukrainie
- dobitnie osmieszenie Rosji na arenie międzynarodowej, szczególnie wobec jej sojuszników
- pokazanie ze doktryna atomowa Rosji kompletnie nie działa (tu musza mieć pewne info od USA)
Jakies inne pomysly?
Nie wierzę w brak jakichkolwiek ustalen z NATO.
#ukraina #rosja #wojna #geopolityka
Powodem jest to że roSSja to terrorystyczny nazistowki kraj który najechał na inny niepodległy kraj któremu zapewniał ochronę za pozwycie się arsenału nuklearnego.
to jest główny powód.
@ciemnienie: Życia nie masz? Jak osiągną cel to się o tym dowiesz, teraz możesz gdybać, a może chcą zająć kilka głowic atomowych? Wiesz to?
Siedzę, kibicuję, mam ubaw z z kacapów. Tak samo, jak większosc wykopków.
Tu nie Akademia Sztabu Generalnego - weź colę, popcorn i baw się dobrze
Zmuszenie Rosji do ogłoszenia jawnej mobilizacji, co się nie spodoba ludziom.
Przeniesieniem walk na teren Rosji, teraz ruscy będą koncentrować się na odbiciu swojego terenu, przy okazji niszcząc go
@ciemnienie: naprawdę trzeba szukać powodu dlaczego kraj który się broni w wojnie atakuje nie broniony odcinek granicy wroga? No ludzie xd a gdzie mają atakować tam gdzie są okopy umocnienia i żołnierze wroga? To tak jakbyś zapytał dlaczego hitler zaatakował francję przez belgię, przecież mógł normalnie atakować przez linię maginota. Teraz rosjanie będą musieli znaleźć tyle
@ciemnienie: do czego odnosi się to pytanie?
@ciemnienie: i co z tego? skąd to wiadomo?
Po pierwsze, to po co UKR drewniane wioski. Po drugie, choćby że wzgledow wizerunkowych Rosja to bedzie chciała odbić i raczej sił tu oszczędzać nie zechce.
Żeby negocjować pokój.
@ciemnienie: