Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się w----i i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko b--ń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji. - Rzeczpospolita
Małpa się w----i i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną.
@Gensek: przecież w 2022 Rosja anektowala część Ukrainy, nieprawdaż? To według ich prawa od 2022 walki toczą się na terenie Rosji, co nie? :-) Więc co zmienia kolejna potyczka na ich terenie?
@Nieszkodnik: Nie no tego to nawet ruscy nie traktują na poważnie. @elocotam Mam wrażenie ż tym razem jest inaczej. @GeDox Ale bez tego i tak sobie nie radzi
@Gensek Generalnie nie wierzę w atomówkę ale rzeczywiście nie można przekreślać. W sumie sam się złapałem na tym patrząc na ceny dzisiaj, że kurde, dokupiłby, wracamy zaraz na ath. I to mi zaświeciło lampkę że pewnie nie wracamy.
@Gensek: Nie będzie grzyba bo gdyby było takie ryzyko to Ukraińcy by się nie zapuścili do ruskich. Dowodzący zapewne wiedza więcej niż mirki z wykopu i podjęli takie działania. Co prawda więcej z tym szumu niż pożytku ale zawsze coś
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko b--ń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
- Rzeczpospolita
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Gensek: przecież w 2022 Rosja anektowala część Ukrainy, nieprawdaż? To według ich prawa od 2022 walki toczą się na terenie Rosji, co nie? :-) Więc co zmienia kolejna potyczka na ich terenie?
@elocotam Mam wrażenie ż tym razem jest inaczej.
@GeDox Ale bez tego i tak sobie nie radzi
@Gensek: raczej bez znaczenia. Na lamusa idziesz z kolegami i sprzętem?
@Gensek: tu nie chodzi o założenia, tu chodzi o gruby intel. Poza tym atom to jest sprawa za duża nawet na mentalność tych mongoloidów.
@SmartCheetah: wujek pingpong też raczej nie
@Gensek: A czym to się różni od wcześniejszych wypadów na Szebekino i w briańskim? Niczym, najwyżej długością pobytu.
IMHO cel jest prosty - opanować kawałek Rosji i w c--j upokorzyć ich w czasie ewentualnych negocjacji nt. zawieszenia broni.