Aktywne Wpisy
Tarciuch +26
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
BlackpillMonster +268
Wychodzi na to że byle 15=20tys żołnierzy se może wejść do rosji beż żadnych konsekwencji. Myślę że wygląda to zachęcająco dla np. takiej Gruzji czy Chin.
@Monsieur_V: odpowiedź będzie w późniejszym terminie Iran dalej nie odpowiedział 🙃
@Monsieur_V: to by był dopiero "plot twist". Granica Polsko - Chińska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie wiem po co nam te gówniane tereny.
@pyszniarz: oni zrywali asfalt na autostradach do Moskwy już w okolicy trzeciego ringu... To była sraka tak wielka, że ja p------ę
@Monsieur_V: myślisz, że jak 20k ruskich by najechało Ełk, to byśmy cokolwiek zrobili w 2 dni? To nie starcraft.
xD
@Qullion: nowoczesne termonuklearne ładunki nie skażą terenu na 30 lat. Tak tylko chciałem doprecyzować.
Zniszczą infrastruktruę, co w przypadku Rosji zajmie 150 lat.