Wpis z mikrobloga

#motocykle #bieszady

Wybieram się jutro w Bieszczady na weekend pod namiot. Czy macie jakieś polecenia (trasa, pole namiotowe, jedzenie, nieoczywiste antrakcie, co unikać itp.)?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marek_Mirko: jedź do Wetliny na pole pttk lub do "domki letniskowe kataszir", trasy to wiadomo mała i duża pętla, co do atrakcji to w bieszczadach to główną atrakcją jest chodzenie po górach - jak będziesz w wetlinie to masz ku temu dobrą bazę wypadową, choć w weekend to max 1-2 szlaki obejdziesz
  • Odpowiedz
  • 0
@rajman
Dzięki zaproponuję.
Natomiast w kontekście ziomka @bocznica to słabo się na to patrzy.

Jakby ktoś szukał polecajek to niech sprawdzi komentarze pod filmem Łysego z Motobandy który nagrywa teraz dla RRMoto i był w tym roku w Bieszczadach. W komentarzach dużo fajny porad typu: jakie drogi mają nowy asfalt itp.
Jakby ktoś był chętne na info co ogarnąłem na wyjazd (plan etc.) niech woła. Chętnie opiszę co i jak.
  • Odpowiedz
@Marek_Mirko: olej to jedź do Austrii w okolice Winterbach ( ͡° ͜ʖ ͡°) najeździsz się po winklach jak nigdzie w Polsce i mają 100 w niezabudowanym i brak ograniczeń w górach właściwie ;)
  • Odpowiedz
@Marek_Mirko: oprócz małej i dużej pętli, warto iść zwiedzić tamę ale nie tylko w koronie tylko zjechać na dół i wejść do środka pozwiedzać z przewodnikiem. Radzę cieplej się ubrać bo średnia temperatura w środku tamy to chyba 5 albo 10 stopni. Dodatkowo warto przejechać się drezyną rowerowa oraz bieszczadzką kolejką leśną. Dużo słyszałem dobrego o restauracji siekerezada w cisnej, ale po spróbowaniu tam jedzenia jakoś mi nie podeszła. Będąc
  • Odpowiedz