Aktywne Wpisy
wfyokyga +30
Dzień dobry
#laptopy
Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
#warszawa
Tym samym, jak chcą sobie ograniczać to niech ograniczają, tyle, żeby mieszkańcy ścisłego centrum
@JAuStURYErSE: To chyba o innej Warszawie mówimy. Ze względu na rozkopaną Puławską, miałem nieprzyjemność jeździć objazdem, który kierował przez Ujazdowskie a następnie Aleje i nie wiem gdzie dostrzegasz tę prędkość autostradową.
Z parkowaniem "gdzie chcesz" też mam inne doświadczenie. Znalezienie miejsca parkingowego np. w okolicach Jasnej, Pięknej - w
@JAuStURYErSE: xd
@JAuStURYErSE: Kiedy ostatnio parkowałeś w centrum?
@Vader-Poland: chyba mu chodziło o zakładaną przyszłą prędkość autostradową 100 km/h xD chociaż nawet tego nie, wystarczy wjechać gdziekolwiek indziej niż główne trzypasmowe ulice, żeby prędkość spadła do 30-40
https://www.money.pl/gospodarka/bank-swiatowy-chce-bysmy-jezdzili-duzo-wolniej-do-100-km-h-na-autostradach-7011186551208544a.html