Aktywne Wpisy
Winden +66
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +73
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#nieruchomosci #warszawa
@WielkiPowrut88 to osiedle jest symbolem WIELKIEJ POLSKI BETONOWEJ 2018-? (Ceny od tego momentu 6->16k). Stężenie betonu na m2 jest tam rekordowe, polecam spojrzeć na zdjęcia z dronów. Na żywo jeszcze bardziej przerażające. Infrastruktura tam praktycznie nie istnieje, transport publiczny tak samo.
@julian351 Polska przechodzi właśnie największą w historii transformację społeczno-gospodarczą w postaci masowej migracji z średnich, małych miast i wsi do aglomeracji. Jest to model anglosaski, w którym młodzi mieszkają w centralnych dzielnicach dużych miast, a w
@deziom Oddanie Q1 2027. Ciekawe po ile wtedy będzie m2 (ale już chyba z rynku wtórnego, bo niewiele miejsca zostało)
@kinlej Na powiślu metr kosztuje powyżej 20k, to jest inny segment klientów. Ursus to typowa warszawska klasa średnia single lub pary z psieckiem