Aktywne Wpisy
Pini42 +101
0/45?
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Lobotomy_Enthusiast +188
1. Ludzie twierdzą, że kanał ziobro jest propisowski
2. Stanowski wypuszcza fejka z samym sobą
3. Ludzie się łapią na fejka
4. Sprawa wychodzi na jaw
5. Mariusze z Brajton twierdzą, że to ostateczny dowód na to, że kanał ziobro wcale nie jest propisowski
#stanowski #kanalzero #kanalziobro #bekazpodludzi
@Dalegor_: źle to rozumiesz
Po zobaczeniu video od Stonogi po rozmowie z znajomym wziąłem obejrzałem materiał o funduszu sprawiedliwości skomentowanego przez Stanowskiego. Nie pasowało mi tu kompletnie to z video Stonogi. Ale jak wróciłem na social media to zobaczyłem, że ludzie zaczęli pisać o niezgodności dat oraz ja zauważyłem obecność Pani Pinkwart (głos w tle),
@Dalegor_: tak, silniczku. Wszystko dobrze rozumiesz. Fur Deutschland
@Dalegor_: bo nie jest. Czy program o roślinach, zwierzętach, czołgach, kinematografii, śmieszkowanie w zero presji, to jest propisowskie? No nie. Jedyna osoba, którą można faktycznie podejrzewać o pisiorstwo jest Mazurek. Czy Bojke jest propisowska? Prawnicy? Ten od zdrowia?
@PodniebnyMurzyn: a ty weryfikujesz informacje jakie zapodaje stanowski?
Sama zarzutka bardzo fajna, miło zagrał na nosie. Jednak to co robią Mariusze, niepokoi,
Takie jednak czasy, albo z nami albo przeciw.
Pozdrawiam i z Bogiem
@Dalegor_: Nie, ale ten poziom rozumowania świadczy o upośledzeniu umysłowym więc masz do tego prawo.
@Dalegor_: jakiś cytat? Bo cała afera jest o to, że dziennikarze i powažni politycy złapali fejka z datami z przyszlosci gdzie to od nich oczekuje sie profesjonalizku i weryfikowania materiałów