Aktywne Wpisy
smutny_przerebel +116
Ile konserwatywnych wartości potrafisz odnaleźć na załączonym zdjęciu?
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
Fevx +15
Wczoraj mi gruchnęła wiadomość że firma rezygnuje ze 100% home office i wprowadzić hybrydę 40% w biurze od następnego roku. Wcześniej były zapewnienia i wszelkie znaki że całkowicie zdalna się utrzyma, np pozbywanie się części biura, zatrudnianie wielu nowych pracowników z innych części Polski. To się z żoną przeprowadziliśmy na wieś gdzie jest cisza, spokój i dużo przestrzeni dla dziecka, w następnym roku miał być remont domu. Dziadkowie na miejscu opiekowali się
Stanowski to szpagaciarz, cynik i oportunista. To nie jest obiektywny dziennikarz tylko przedsiębiorca zarabiający na mediach i dobrze wie, ile kasy da się od pisu przytulić. W razie czego będzie się wypierać, tak jak wyrzucił wtedy i odciął się od tego przygłupa ZDupy, a biznes dalej będzie się kręcić.
picrel
#stanowski #kanalzero
@PodniebnyMurzyn: Przepraszam panowie Mariusze, nie widziałem jeszcze. Pozdrawiam Brighton.
@pzkpfw: są z nami te neuropki w pokoju?
btw. dobrze że Stanowski swojemu rojowi nie zaszczepił teraz incepcji, że on to nie jest za pisem xDD
@ContentMarketingExpert: ale to tobie się tak wydaje xD. Stanowski zmanipulował swoich 'wiernych' widzów, reszta wie, że jest krypto-pisowcem. Ja w sumie to zobaczyłem dzisiaj rano jak już było wiadome że fejur.
@pod_sloncem_szatana: To co piszesz to prawda,
@pod_sloncem_szatana: ponieważ na tym kanale zero nigdy nie krytykowali pisu i idealnie pasowało do tego co robią
@d00v: To nawet nie chodzi o kasę od PiSu, ale po prostu o zagospodarowanie ich elektoratu. TVP obrócono, więc teraz oni nie mają gdzie się podziać. Zresztą nawet jak TVP było to ludzie trochę inteligetniejsi, których propaganda TVP denerwowała nie mieli swojego dużego medium. Zwęszył niszę na rynku, dodatkowo wśród
@darkmind: ale czyje tłumaczenie i logika? xD Przecież to fakty, a nie opinie. Stanowski taki jest, Mariusz jak inaczej wytłumaczysz swojego idola, który odciął się od ZDupy/Człowieka Wargi, wypiał się na niego całkowicie, aż trochę ucichnie, żeby teraz ten sam idiota wlasnie prowadził u niego program rano na kanale.
btw. rozwaliło mnie to, bo myślałem że będę dalej musiał poszukać, a tu od
Najgorszy problem jest w tym, sądząc po lekturze wykopowych komentarzy, że jego fani doskonale o tym wiedzą i kochają tego
@pod_sloncem_szatana: Może dlatego uwierzyli że nie wyglądało na deepfaka i w sumie zgadzało się z dotychczasową działalnością Stano.
A publiczne śmianie się z człowieka który zginął w silniku samolotu jest w sumie obrzydliwe.
@pod_sloncem_szatana: Żyjesz w polskiej bańce stąd ten błąd poznawczy. To samo można powiedzieć o większości narodów na