Wpis z mikrobloga

@aqunia: każdy ma prawo się wypowiedzieć, daj spokój. Sytuacja wzbudza kontrowersje i nie ma nic dziwnego w tym, że są różne osoby, które chcą wyrazić swoje zdanie.
  • Odpowiedz
@Handy: Wyraźnie widać, że jest to klika, która wspiera się nawzajem, do tego jeden z organizatorów faworyzuje swoich kumpli. Ba, jako, że jest moderatorem usuwa niesprzyjające mu treści jak widać w tym wpisie.
  • Odpowiedz
@dadzbog: I jak tu się odnosić do insynuacji? Nic takiego nie robię, sam też daj spokój. Aqunia nie postąpiła fair play, ale miała do tego prawo, wymaganie postawy fair play od kogokolwiek jest absurdem.
  • Odpowiedz
@aqunia: postawa fair play nie jest wymagana, nikt nikogo nie gani za jej brak. To postawa polegająca na wyzbyciu się korzyści wynikających z zasad, które są bezwzględne, na rzecz dobrej woli. Za jej zachowanie można jedynie chwalić, a nie ganić za jej brak, mogłaś zachować się jakkolwiek i żadna postawa nie będzie zła.
  • Odpowiedz
@Supercoolljuk2: Wszedłem, chciałem wyjaśnić całe to zajście z wtyczką. Ona wystartowała gre, ja nie moglem zatrzymać - Dami napisal że to trening(jeszcze przed rozpoczęciem gry). Normalne jest, że zanim zaczniemy następną partię powinno się ustalić co zrobić z poprzednią. Ona do mnie napisała, że nic jej nie obchodzi i jest 1:1 i gramy dalej.
  • Odpowiedz
@Supercoolljuk2: Jedno spotkanie zostało od początku uznane za trening, ponieważ były problemy już przed jego rozpoczęciem, sprawa jasna i bezdyskusyjna. Przed rozpoczęciem następnej partii trzeba było ustalić, na czym się stoi i o co się gra.
  • Odpowiedz