Wpis z mikrobloga

• 54
@alverini śmieszy teraz jeszcze bardziej, bo sama Ellen zaliczyła cancel i już nigdy nie będzie mógł nawet pomarzyć o jej programie xD
  • Odpowiedz
@alverini pamiętam wywiady w jego "kawalerce", ale że on o-----ł "program u Ellen", to się dowiedziałem całkiem niedawno. Nawet nie wiedziałem, że gość zniknął z internetu. Posłuchałem paru wywiadów i zwyczajnie go olałem, a tu taka inba
  • Odpowiedz
@alverini: w sumie to trochę go szkoda, w sumie gdyby od samego początku mówił, że to tylko taki performance/wizualizacja, to pewnie zupełnie inaczej by się to potoczyło, ale jeżeli dobrze pamiętam to on na początku wmawiał wszystkim, że on na serio wystąpił u Ellen xd w sumie smutne, że jedna zła decyzja zaważyła tak bardzo o jego karierze, bo w zasadzie zrujnował sobie prężnie rozwijającą się karierę

@Mtsen a
  • Odpowiedz
@alverini: Żenada? Czy ja wiem..

Gość nabrał wszystkich! Zrobił tą ustawkę tak profesjonalnie że śmiało mógłby kręcić filmy (ʘ
  • Odpowiedz
@ka-lol no własnie sęk w tym, że nikogo nie nabrał tylko wmawiał wszystkim, że to prawda. Pamiętam nawet tą afere i to jak potem nie wytrzymał tego psychicznie
  • Odpowiedz