Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +411
Boroborro +34
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![[Wykop Efekt] Ratownik medyczny potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ae1e821df894b23bec1059832a044bf273f53a02ef22231393059956ef6503c6,q80.jpg)

Opłaca się? Biorąc pod uwagę ze chce auto, które w Polsce jest warte ~150k. Ile można oszczędzić? Max 20%, 30%, 40%? W najgorszym wypadku można być w plecy? Zaznaczam też, że nie naprawie sobie sam, ani nie mam nikogo znajomego kto mi okazyjnie naprawi. (ewentualnie firmie zlecę naprawę grubszych spraw a jakieś drobiazgi jestem w stanie zrobić sam).
Dolar jest teraz w miarę tani, wiem że to sporo zachodu i ryzyka, no ale jeśli serio jest szansa zaoszczędzić trochę, może warto spróbować. Jeśli ktoś sprowadzał, polecacie konkretną firmę?
#samochodyzusa #motoryzacja #samochody
Trzeba pamiętać, że uszkodzenia widoczne gołym okiem to jedno (dlatego wybiera się te
Sprowadzałem już ładnych parę aut z USA i jedno miały zawsze wspólne, za każdym razem były jakieś niespodzianki. Czasami większe, czasami mniejsze, ale zawsze coś.
Gdyby nie to, że mam znajomych mechaników/lakierników/detailerów + sam potrafię trochę zrobić, to chyba bym osiwiał.
Zanim na coś się napalisz, polecam kalkulator auta na bid.cars, przejrzyj sobie historyczne