Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +319
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
totalitarne, komunistyczne chiny nową awangardą prawactwa XD
wiki potwierdza
@afc85: komunistyczne ale kulturowo konserwatywne (inaczej: rozsądne) przynajmniej
1
ojezu komunis
2
ojezu komunis
Robicie już comming out towarzysze?
Czy taki termin istnieje czy nie ale taki typ ludzi, właśnie taki psycholewak gardzący swoim narodem, swoją historią i kulturą to fakt, niestety w Polsce tego tałtajstwa jest coraz więcej i to piszę ja lewicowiec ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Też jestem lewakiem i dobrze mi z tym
Czy po prostu marudzisz dla samego marudzenia?
@D00D00 a to akurat fakt nie do podważenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
@afc85: Oni mają wywalone, tylko widzą w tym korzyść. Podobnie jak Rosja czy ZSRR będą wspierać ruchy skrajne bez znaczenia lewicowe czy prawicowe (często w tym samym czasie), bo celem jest podział Zachodu sam w sobie.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://kultura.onet.pl/muzyka/wywiady-i-artykuly/koniec-mistyfikacji-o-chinskiej-karierze-bayer-full-zamiast-tego-bedzie-proces/5dhmy65