Aktywne Wpisy
saji +99
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +201
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
mam u siebie 2 sieci i szef 2 lata temu kazał je fizycznie rozdzielić, mieliśmy ogarnięte 70/80% roboty + sporą część dokumentacji. Rozmyślił się i wróciliśmy do starego konfigu do którego nie mam żadnej dokumentacji, mamy mieć zaraz audyt więc muszę wszystko spisać ALE jestem na boku w trakcie wdrażania sieci po nowemu. Więc wiem że ta robota którą teraz muszę zrobić pójdzie do kosza i na nowo będę musiał to samo zrobić.
kocham życie, ma wartość! - będę to kłamstwo powtarzał aż w nie uwierzę xD
w robocie klepię w klawiaturę i płaczę bo w to wszystko nie wierze xD
#pracbaza #zalesie #januszex
Centrala z niemiec wysyla mi material zebym poskladal szafe.
Ale ze maja jakis porabany program magazynowy to nie mam zielonego pojecia co mi wysylaja.
na ich WZ jest ichni numer magazynowy B.costamcostam. Zadnej nazwy producenta czy
Bo jak godzinowo i chcą 2 razy robić to samo - to szkoda, wiadomo, ale "klient się upiera to ma" :)