Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +234
#grubaimanlet
xd
xd
b_oski +5
Ścigałem się dzisiaj z Teslą. Nie wiem dokładnie jaką, bo słabo orientuję się w sprzęcie AGD. W każdym razie na drugich światłach stara niemiecka klasa premium dokręcana do czerwonego pola dała radę temu odkurzaczowi. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#samochody #samochodyelektryczne #bmw #tesla
#samochody #samochodyelektryczne #bmw #tesla
Mam pewien problem.
Mieszkanie w spokojnym bloku zaczela wynajmowac od roku samotna madka, totalna patologia. Nie wiem kto jej w ogole wynajmuje - powinna byc jakas weryfikacja. Teraz gdy zrobilo sie cieplo, robi duzo halasu. Ma dwojke dzieci malych ktore puszcza z psem przed okno jedynie - sama wysiaduje na balkonie z piwkami. Jedno z dzieci drze sie ciagle lub biega po mieszkaniu. Madka nie pracuje, ciagle przychodza do niej dresiarze i robia imprezy, jednak nie gra glosno muzyka do rana, zeby moc dzwonic na policje. Sasiedzi to sami starsi ludzie oraz mlodzi wynajmujacy lub okolo 50 lat. Patologia zostawia brudne wozki na parterze przy wyjsciu klatki, a nich np. chleb, co jest zacheta dla szczurow.
Co i czy mozna cos zrobic? Mieszkanie jest wlasnosciowe, a nie chce wynajmowac gdzie indziej ze wzgledu na cos tak blahego. Do tej pory bylo wszystko ok.
Wspolnota to prlowskie betony wiec nic nie zrobia, policja to za duzo i nie robi halasu w nocy przykladowo.
Mozna jakos z mopsem sie skontaktowac lub nie wiem, jakies anonimowe zgloszenia robic? Nie chce wystawiac sie na cel, aby uniknac problemow pozniej od jej kochasiow. Sasiedzi tez pewnie sie boja, bo nikt nie reaguje raczej. Pomocy i bede wdzieczna za rady.
#wykopefekt #patologia #kiciochpyta #madka #p0lka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim