Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +16
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
WilecSrylec +452
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #szarpankizzyciem #mokebe
@Lord_Apatii_i_Depresji: Coś w tym jest. Polski mężczyzna jest kastrowany od dzieciństwa - z powodu braku ojca w rodzinie i monopolu wychowawczego matki, następnie przez nauczycielki, kończąc na żonie. Później gość powiela błędy swojego ojca i koło matriarchalnej s---------y toczy się dalej.
Komentarz usunięty przez autora
Bo naturalny wysoki teść całkowity sam w sobie nie jest żadnym wyznacznikiem, że wszystko jest zajebiście, ale najłatwiej jest mieć takie czarno-białe postrzeganie.
@King_of_the_savannah: Śmieszne. Cóż za piękne podwójne standardy, jeśli mężczyzna pije a-----l to jest zły, jeśli kobieta pije a-----l to się to romantyzuje i sprowadza do picia winka i drinków w babskim gronie XD Poza tym przepraszam, ale jaką różnicę robi to czy ktoś pije najtańsze browary