Aktywne Wpisy
Dawul +150
Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi nie tak.
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
MorDrakka +425
Mirasy, chciałem się pochwalić, bo w tym roku spełniłem swoje kolejne marzenia. Zrobiłem prawo jazdy na motocykl, kupiłem motocykl i pojechałem nim na wycieczkę po Europie.
Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej
#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej
#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
No chyba że jest rok 2015-2016 i PiS przejmuje media państwowe i wtedy...
*WALDEMAR CHUDZIAK-ZWOLNIONY
*MIROSŁAW CHUDZIAK-ZWOLNIONY
*MIROSŁAW CICHY-ZWILNIONY
*MAREK CZYŻ-ODSUNIĘTY OD PROWADZENIA PROGRAMU
*KAMIL DĄBROWA-ZWOLNIONY
*JUSTNA DOBROSZ-ORACZ-ZWOLNIONA
*TADEUSZ DOROSZUK-ZWOLIONY
*KAMIL DZIUBKA-ZWOLNIONY
*ADAM FEDER-ZWOLNIONY
*ANDRZEJ GODLEWSKI-ZWOLNIONY
*PIOTR JAŹWIŃSKI-ZWOLNIONY
*ELŻBIETA KIERNACKA-ZWOLNIONA
*PIOTR KRAŚKO-ZWOLNIONY
*MILENA KRUSZNIEWSKA-ZWOLNIONA
*JAROSŁAW KULCZYCKI-ZWOLNIONY
*HANNA LIS-ZWOLNIONA
*PIOTR MAŚLAK-ZWOLNIONY
*JACEK TACIK-ZWOLNIONY
*BEATA TADLA-ZWOLNIONA
*BOGDAN ULKA-ZWOLNIONY
To lista dziennikarzy którzy stracili posady po przejęciu TVP oraz polskiego radia przez PiS
Nie ma tu ludzi którzy zostali zawieszeni,odwołani albo prymusem przeniesieni do innych programów w których po krótkim czasie sami złożyli wypowiedzenia.
Po tych czystkach w TVP nastały mroczne czasy TVP INFO które propagandowo mogłyby konkurować tylko z obecną Tv Republika
( Tak uśmiecham się/Tak smakowała mi pizza z Jagodna) #polityka #sejm #bekazpisu #tvrepublika #tvp #telewizja #4konserwy #bekazprawakow
@Fatalista1988: a teraz to czysta woda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/pn_jCZF4erg?t=31
edit: przed chwilą odpaliłem tvp info tak dla sprawdzenia, a tu 'politycy pis będą mieć poważne problemy, trafią do więzienia', na innych stacjach nie poruszają takich tematów często i to w taki sposób xD
@raneli: trudno o inne newsy, kiedy przestępcy zazwyczaj idą do więzienia ¯\(ツ)/¯
Ale go nie zwolniono
@raneli: wiadomo, wały na miliony złotych nikogo nie powinny obchodzić XD
Z Babiarzem co innego bo pozwolili mu dalej pracować,
@raneli: widzisz, to że prokuratura interesuje się politykami pis, to też fakty, a media muszą o faktach informować. Szczególnie tak doniosłych: miliardy z budżetu państwa, nielegalne oprogramowanie szpiegowskie, handel wizami. To są ważne tematy, a nie, że dziennikarz sportowy nie umie się profesjonalnie zachować w pracy. To drugie to materiał dla pudelka i innych mediów tego typu.
@raneli: no i gdzie tu propaganda? kryminaliści pod sąd a potem do więzienia, co tu jest nieprawdą? 8 lat tej mafii to nawet jedna kadencja nie wystarczy by tego raka pisowskiego powsadzać po więzieniach