Aktywne Wpisy
wykop +54
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +430
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
#chudnijzwykopem #oddchudzanie przy bmi 31.85 opłaca się inwestować w jakieś klimaty typu balonik, pas lub zmniejszenie żołądka? od zawsze jestem zalana, przez większość życia była to chorobliwa otyłość drugiego/trzeciego stopnia i bmi w okolicy 43. w 2021/2022 osiągnełam moją najniższą wagę i było to jakieś 3 kilo mniej niż teraz. potem znowu się trochę bardziej ulałam, ale nie jakoś skrajnie, jakieś 8-10 kilo i aktualnie ponownie to zrzuciłam. ćwiczę siłowo i mam obecnie bardzo dobrą redystrybucję tłuszczu, chyba przez masę mieśniową, nikt nawet z lekarzami na czele nie daje mi tyle na ile ważę i na szczęście to nie kwestia lizodupstwa. z wiekiem to się może zmienić i no raczej chciałabym zjeść na stałe chociaż w okolice zdrowego bmi/lekkiej "nadwagi" i nie przejmować się wachaniami masy ciała. jest sens pójść na skróty czy może lepiej próbować organicznie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim licz kalorie i przejdz na MALY DEFICYT tj 200-300. Przeciez z duzej wagi latwo jest zejsc.
Niestety pomimo spadku wagi problem mentalny pozostał i cały czas muszę z nim walczyć, trochę go oszukuję przez picie większej ilości płynów a jak już muszę coś zjeść to wybieram coś co ma najmniej kalorii.