Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim poprawa sylwetki na pewno może wnieść nową energię do związku. Twój chłopak cię akceptuje, co jest super, ale jeśli chcesz zmiany dla siebie, to po prostu działaj
()
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: żaden zwykły facet nie będzie zachęcał różowej do inwestowania czasu i kasy w wygląd, bo jak zaliczy glowup to jest zazwyczaj gwarancja, że taka zacznie się rozglądać za nowym chłopem. Tylko chady mogą tak zachęcać swoje różowe do zmian, bo wiedzą, że nawet jak taka odejdzie do nowego, to nie będzie problemu znaleźć inną. Twój właśnie jest zwykłym niebieskim albo chadem, ale bez pewności siebie. Dlatego mówi, że nic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Masz potrzebę, by poprawić swój wygląd, to zrób to. Kobiecość i delikatność to najpiękniejsze, co mamy. Nie rozumiem, dlaczego dziewczyny chcą być babochłopami na siłę i zaczynają wyglądać i zachowywać się jak facet. Ty będziesz się lepiej czuć i twój chłop też będzie zadowolony.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
Anonim (nie OP): Powinnaś poprawić sylwetkę dla partnera żeby mu się podobać a dzięki temu tobie też podniesie się samoocena że jesteś ładniejsza w oczach partnera. Nie słuchaj kobiet które mówią "rób dla siebie", bo takim sposobem kiedyś się obudzisz i dowiesz że "nie pasujemy do siebie". Poświęcanie się dla partnera jest ważne, a tym bardziej dla mężczyzny bo właśnie każdej się wydaje że nic nie musi robić i o tym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @njdnsjdnjs @kabotyno @xentropia @lubiejescfrytki @jeden_na_dziesiec

Dzięki za odpowiedzi. Dało mi to do myślenia i daje mi zapał do zmian w swoim życiu, które na pewno przełożą się na zdrowie fizyczne – szczególnie odchudzanie, ale również i na zdrowie psychiczne. Sama pamiętam jak byłam szczuplutka to mogłam sobie pozwolić na ciuchy w których wyglądałam ładnie za sprawą płaskiego brzucha chociażby. Czasem potrzebuję jakiegoś bodźca
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A niebieski jak z sylwetką? Dbajcie o dobrą wagę i kondycję razem po prostu. Związkowi na dobre to też wyjdzie (jak każdy wspólny cel) i będzie oczywiste, że nie jest to jakiś zryw, żeby podnieść swoją atrakcyjność dla kogoś z zewnątrz, jeśli któremukolwiek z was takie głupoty po głowie by miały chodzić.
  • Odpowiedz
jak już sobie ktoś pomyśli, ze jestem grubą, zaniedbaną świnką to musze wyprowadzić was z błędu

Dbam o dietę, ćwiczę

ale też jem za dużo i blisko mi do nadwagi

@mirko_anonim: nie wierzę, że to padło w tej samej wypowiedzi xD Takie delulu to tylko baby potrafią mieć xD
  • Odpowiedz