Aktywne Wpisy
arcxa +219
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz
Owlosiaty-Dzik +233
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

Czasami pracuję w hałasie. Zakładałem wtedy stopery, albo nauszniki wyciszające. No i przyznaję, że trochę niedosłyszę.
Ale stopery oferowane przez firmę jakby rozsadzały mi uszy od środka, aż głowa bolała. A nauszniki za bardzo ściskały mi uszy.
Wpadłem na pomysł, że moje tanie słuchawki TWS z funkcją ANC mogą się sprawdzić. Muzyki nie słucham, mam tylko włączoną funkcję ANC, i potrafią tak działać przez przynajmniej 6 godzin, wtedy mam przerwę i podładowuję je w pudełku i przez 5,5 godziny dalej działają.
Są wygodne i co ważniejsze lepiej słyszę co inni do mnie mówią.
Ale zastanawiam się, czy inne droższe modele lepiej się sprawdzą przy rozmowie w ciągłym i uporczywym hałasie?
#elektronika #pracbaza #sluchawki
źródło: b00df9ac550350b67b790f714423ae31
PobierzGadałem ze współtowarzyszami niedoli, wyjaśniłem im co i jak i nie mieli nic przeciwko. Narzekali tylko, że zacząłem gadać zbyt cicho.
@yazir Wydaje mi się, że Redmi Buds 5 to ta sama klasa sprzętu co moje obecne. Czyli byłbym zadowolony, ale daleko im byłoby do perfekcji.
A na airpodsy nie chcę wydawać aż tyle kasy,
Znajomy używał Samsunga buds 2 pro i też chwalił do momentu jak je zgubił. Tylko tam problemem był czas działania na baterii - ok3h wytrzymywały.