Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +61
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +1
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto ma służyć podróżom służbowym po kraju. Po godzinach do tatowania dwójki małych dzieci w wieku 2,5 roku oraz noworodek.
Dzięki za pomoc :)
Passat lepszy bo masz kombi a do lexa dużo nie zapakujesz, po drugie on ma moc łączną 218, ale w trasie będziesz miał 170. Passat lepszy.
@mco111: bezpiecznie i z głową można to samo zrobić autem ze 120 końmi, nie każdy się ściga ze świateł i wyciąga prędkości majtczaka na autostradzie
Mam dwójkę dzieci z Mondeo kombi przesiadłem się na Focusa. Z dwóch dzieci w tym nastolatku oraz drugim wózkowym zapakowałem się nad polskie morze na dwa tygodnie w Lexusa ct200.
Takie pierdzielenie że jak masz dzieci to potrzebujesz mieć autobus to gruba przesada.
- bagażnik niby duży, ale tył auta już mocno ściety i np jak rowerek dla dziecka do Focusa 2 wchodzi na stojąco bez problemu to tutaj muszę kierownicę odkręcać :/
- adroid auto często się rozłącza/restartuje, Spotify potrafi mi wpaść w reset loopa. Co ciekawe, ostatnio dostałem Leona Cuprę jako auto zastępcze i tam wszystko działało
Odkąd VW przytmperowal Skodę to superb już nie takie super.
@jacobfcb: służbowa Fabia, bo służbowa Fabia
1. Lexus
2 superb
3. Passat
po 7 od razu napisz, co się będziesz rozdrabniał
1. Lexus
2. Passat
3. Dlugo nic
4. Superb
obecnie jeżdżę jeszcze słabszą 75 konną hybrydą B+G, tutaj faktycznie niekiedy bywa mało, ale po prostu myślę kiedy wyprzedzić a kiedy nie, nie pcham się na siłę. pasy rozbiegowe na drogach szybkiego ruchu pozwalają mi się rozpędzić do 90 na krajówce, to jest wystarczająca ilość.
i nie mówię, że nie warto