Aktywne Wpisy

sztywny_misza +548
Gdańsk, 12 listopada 2023 roku. 45-letni Tomasz Wierzbicki, elektryk z wieloletnim stażem i ojciec dwójki dzieci, wracał do domu po pracy w porcie. Było około 16:30, zapadał zmrok, a ulica Siennicka w dzielnicy Stogi tonęła w deszczu i ruchu popołudniowym.
Zauważył dym wydobywający się z okna na pierwszym piętrze jednej z kamienic. Ludzie przechodzili obok, niektórzy tylko nagrywali telefonami. Tomasz natychmiast pobiegł w stronę budynku. Ktoś krzyknął, że w środku mogą być dzieci.
Nie
Zauważył dym wydobywający się z okna na pierwszym piętrze jednej z kamienic. Ludzie przechodzili obok, niektórzy tylko nagrywali telefonami. Tomasz natychmiast pobiegł w stronę budynku. Ktoś krzyknął, że w środku mogą być dzieci.
Nie
źródło: a1398910393_2
Pobierz
ItsyBitsyPajonk +22
źródło: punkt-weryfikacji-pieskow
Pobierz

Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto ma służyć podróżom służbowym po kraju. Po godzinach do tatowania dwójki małych dzieci w wieku 2,5 roku oraz noworodek.
Dzięki za pomoc :)
@jacobfcb: Bierz Luxusa i się nawet nie zastanawiaj, jak przyjdą te dwa razy w roku kiedy by się faktycznie kombi przydało jakoś przeżyjesz i coś wykombinujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Auto petarda, naprawdę polecam.
Lexus piękny, ale w środku nieergonomiczny i skrzynia CVT odbiera smak życia. Plus nie ma kombi.
Popatrz jeszcze na Volvo. Pieniądze mogą być podobne do Lexusa a jest fajnie. Wiem, bo jeżdżę :)
Mam dwójkę, auto będzie brane w najem długoterminowy z firmy. Wiec nie będę za nie płacił faktycznie. Natomiast mam je mieć na użytek prywatny, wiec będę z tego korzystał na pewno.
@wojtoon Jaki alternator w hybrydzie??? Jesteś pewien że nie mówisz o jakimś starym gruzie dieslu 2.2 D4D?
Jestem pewny bo mam już 3 faktury za wymianę alternatora A6724S
Jeździłem kilka tygodni arteonem z dsg i chodziło przyjemnie
https://youtu.be/PEJnnZhOaGI?si=I7yvWwi-bW48Kg3J